2e persbericht van woensdag 3 november 2004

Eindhoven 03-11-2004 - Berichten uit de regio

Helmond: Verkeerscontroles

De politie heeft woensdagmorgen tussen 7.00 en 8.30 uur verkeerscontroles gehouden op de Verlengde Stationsstraat, het Stationsplein, de Keizerin Marialaan en het Oostende. Er zijn tien fietsers bekeurd. Er werd bekeurd omdat zonder licht werd gereden (1), omdat er door rood licht werd gereden (3) en omdat er op een fietspad tegen het verkeer in werd gereden (6).

Breugel: Inbraak woning

Dinsdagnacht is ingebroken in een woning aan de Zuiderkruislaan. De achterdeur werd opengebroken. Er zijn twee mobiele telefoons, geld en een handtas gestolen.

Aarle Rixtel: Tasjesroof

Woensdag rond 11.45 uur is op de Meijerijstraat in Aarle Rixtel een 23-jarig Helmondse van haar tas beroofd. De vrouw was bezig om haar baby uit de kinderzitting van haar auto te tillen. Toen ze de baby op de arm had, pakte ze haar tas. Op dat moment kwam er een man op een fiets voorbij en hij rukte de tas bij de vrouw uit haar handen. Het lukte de vrouw de baby vast te houden. In de tas zaten een pasje, identiteitspapieren en verzekeringspapieren.

Veldhoven: Dronken vrouw rijdt sloot in

Woensdagmorgen rond 10.00 uur is een 65-jarige Veldhovense met haar auto op de Fuut in een sloot gereden. De vrouw was dronken en de politie heeft een bloedproef bij haar laten afnemen. Haar rijbewijs is ingenomen en tegen de vrouw wordt proces-verbaal opgemaakt.

Veldhoven: Koffiezetapparaat en magnetron gestolen

Dinsdagnacht is ingebroken in een woning aan De Run in Veldhoven. De daders braken een deur open om binnen te komen. Ze hebben een koffiezetapparaat en een magnetron gestolen.