Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT -

Playboy selecteert icemobile voor de lancering van mobiele diensten

Amsterdam, 3 november 2004 - Playboy Nederland is een exclusieve samenwerking met IceMobile aangegaan voor het aanbieden van Playboy content via mobiele telefoons. IceMobile zal de mobiele diensten van Playboy via Mobiele Telecom Operators zoals KPN Mobile en Vodafone beschikbaar maken voor consumenten.

De nieuwe Playboy diensten bestaan uit de meest innovatieve content voor mobiele telefoons, waaronder video's en foto's en games. Ook zullen Playboy MMS diensten vanaf november via de verschillende Nederlandse Mobiele Telecom Operators toegankelijk gemaakt worden voor consumenten. Begin volgend jaar zullen ook UMTS diensten aan het aanbod toegevoegd worden.

Masha Kodden, Marketing Manager Playboy: "De introductie van de mobiele diensten sluit volledig aan bij de internationale strategie van Playboy om zich steeds meer multimediaal te positioneren. De mobiele dien! sten van Playboy behoren in Duitsland en Frankrijk inmiddels tot de meest populaire content diensten die via Mobiele Telecom Operators worden aangeboden.''

"Wij zijn trots dat Playboy ons geselecteerd heeft als exclusieve partner voor haar mobiele diensten en zullen in de samenwerking met Playboy onze innovatieve kracht, netwerk en ervaring inzetten om van Playboy op de mobiele telefoon een groot succes te maken." aldus Ralph Cohen, Managing Director van IceMobile. IceMobile is verantwoordelijk voor de creatieve en technische realisatie.

De website van Playboy is sinds maart 2003 actief in het aanbieden van betaalde content aan consumenten via haar Cyberclub. In samenwerking met IceMobile zal het content aanbod binnen de Cyberclub worden uitgebreid met onder andere slideshows en streaming video. In het decembernummer van Playboy zal Georgina Verbaan naakt poseren. IceMobile zal de "behind-the-scenes" foto's een week na de lancering van het blad via internet ! en de mobiele telefoon beschikbaar stellen.


- EINDE PERSBERICHT -

Over Playboy
Playboy is het grootste mannenblad van Nederland met een gemiddelde betaalde oplage van 76.201 exemplaren (bron: HOI Q2 2004). Playboy heeft een internationaal georienteerde kwaliteitsformule met aandacht voor alles wat mannen boeit en vrouwen interesseert. Het redactionele klimaat is optimistisch, vol humor, serieus en vrijmoedig. Belangrijke pijlers zijn lifestyle nieuws, interviews, erotiek, mode, film, muziek en fotoreportages.

Over IceMobile
IceMobile levert innovatieve en commerciele mobiele entertainment producten aan mobiele telecom operators, telefoonproducenten en A-merken. Klanten van IceMobile's zijn o.a., Vodafone, Orange, T-mobile, MTV networks, Samsung, Microsoft, RTL-Group, Nike en Bertelsmann. IceMobile is een winstgevende onderneming, met haar hoofdkantoor in Amsterdam.

Voor meer informatie en illustraties:
Ralph Cohen
T: +31-(! 0)20-3680645
E: ralph@icemobile.com
W: www.icemobile.com