Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Op woensdag 3 november a.s. organiseert Centrum voor Kennis Communicatie in Triavium te Nijmegen voor de 4de keer het seminar & expositie

E-ZORG
procesgericht denken in de zorg

De zorgsector is in de afgelopen jaren sterk veranderd, met name door effectievere en efficiëntere inrichting van het zorgproces. Het zogenaamde procesgericht denken heeft een vlucht genomen. Zowel binnen de muren van de zorginstelling als door de keten heen. Zo zien we dat er meer aandacht is voor het Elektronisch Patiënten Dossier (EPD). Het EPD is een belangrijk instrument om de diverse zorgverleners toegang te geven tot alle medische gegevens van de patiënt/cliënt. Handig, maar wat heeft dit voor gevolgen voor andere aspecten in het zorgproces? Hoe maken we optimaal gebruik van het EPD en andere e-toepassingen in de zorg? Op de vierde editie van het congres E-Zorg wordt uitgebreid ingegaan op deze vragen.

Dit jaar zijn er in het programma bijdragen van VECOZO (een gezamenlijk initiatief van een aantal zorgverzekeraars, opgezet om het administratieve traject van zorgverleners en zorgverzekeraars te verkleinen), het NITEL (Nederlands Instituut van Telemedicine), de Maastro Clinic (Instituut voor radiotherapie) en TACTUS (Instelling voor verslavingszorg). Naast het onafhankelijk programma zullen ook diverse leveranciers van ICT- en E-Business-oplossingen voor de zorgsector zich presenteren tijdens de parallelsessies en op de uitgebreide expositie.

De kosten voor deelname aan dit seminar & expositie bedragen EUR 195,00 p.p. (excl. BTW). Iedere 2de persoon van dezelfde organisatie kan GRATIS deelnemen!

Het volledige programma treft u in bijgaande pdf-file aan. Tevens is het programma te vinden op www.ckc-seminars.nl/ezorg
.


---

------------------------------------

Informatie:
Centrum voor Kennis Communicatie
Herman Jansen, project manager
Linda Bredschneyder, assistent projectmanager
Telefoon: 040-212 94 99, e-mail: herman@ckc-seminars.nl / linda@ckc-seminars.nl www.ckc-seminars.nl/ezorg

Kijkt u ook eens op onze site van ICT Zorg (10 mei 2005): www.ictzorg.nl


---

-------------------------------------

Indien u als PERS aanwezig wilt zijn op het event, kunt u GRATIS aan het event deelnemen. Gelieve hiertoe een reply te geven op deze e-mail en uw naam, bedrijf/organisatie, NAW-gegevens, telefoon, e-mailadres in deze e-mail te vermelden. Uiterlijk 2 weken voor aanvang van het event ontvangt u van ons een bevestiging van inschrijving en een routebeschrijving naar het Triavium te Nijmegen.
>

Met vriendelijke groet,

Linda Bredschneyder
Assistent Projectmanager

Centrum voor Kennis Communicatie
Postbus 984
5600 AZ Eindhoven

Telefoon: 040-212 94 99 (direct: 040-214 62 09)
Fax: 040-212 94 07

www.ckc-seminars.nl

Bezoekt u ook eens:
www.CMScongres.nl
www.financial-systems.nl
www.ictBOUW.nl
www.ictZORG.nl
www.MS-systems.nl
www.PO-systems.nl
www.PSAplaza.nl