Itteren

Gesponsord door: Ankerpoort

NIEUWS Jaarvergadering Dorpsraad
14-oct-2004, Johan Smit

Het is weer zover ! Ook dit jaar wil de Dorpsraad verslag doen van haar activiteiten in het afgelopen jaar. Dat zal gebeuren woensdag 3 november a.s. om 19.30 uur in de Aw Sjaol.

De inhoud van deze vergadering ziet er globaal als volgt uit:

Terugblik op de onderwerpen die in de Dorpsraad werden behandeld of nog worden behandeld
Wisseling van de wacht: Trudy Teunissen zal als voorzitter haar taak overdragen aan Joop Verhulst en Johan Smit zal het secretariaat overdragen aan Richard Smeets. Joop en Richard zijn al vele jaren lid van de Dorpsraad.
Voorstellen van ons nieuwe lid : Mevrouw Tinny Prop Er moet per 1 januari a.s. nog wel opvolging gevonden worden voor het eindredacteurschap van de Dorpsberichten. Han Hamakers en Peter Dassen zijn genoodzaakt om dit werk na 8 jaar aan iemand anders over te dragen.

Ook deze keer hebben wij een 2-tal gemeenteambtenaren bereid gevonden wat te vertellen over hun werkzaamheden ten behoeve van Maastricht in het algemeen en Itteren in het bijzonder.

Wim Ghijsen zal een presentatie houden over het ontstaan van het Klantenmeldpunt van de Dienst Stadsbeheer en Faciliteiten (SBF) en de doorontwikkeling van het Klantenmeldpunt naar het Gemeenteloket. Pieter van der Waa zal iets vertellen over buurtgericht werken, de doorontwikkeling van de dienst SBF van een uitvoerende naar een regievoerende instantie en de rol daarbij van de Stadsdeelbeheerder (de vroegere opzichter).

Tijdens de viering van het 25-jarig jubileum werd door Joop Verhulst een videofilm gemaakt, o.a. over de onthulling van het kunstwerkje op het Vrijthof en het jubileumfeest in het Martinushoes. Deze film zal vanavond worden vertoond.

De Dorpsraad hoopt met het bovenstaande de jaarvergadering weer een attractieve inhoud te hebben gegeven en hoopt uiteraard op een grote belangstelling vanuit de Itterse gemeenschap. Iedereen is van harte welkom en de koffie staat klaar.

Johan Smit, secretaris