Ingezonden persbericht


SELEKT MAIL NEDERLAND

UITNODIGING: Liberalisering postmarkt Nederland

Dit is een origineel persbericht.

PERSUITNODIGING

De toekomst van de Nederlandse postmarkt

Datum: woensdag 3 november
Tijd: 13.30 - 15.00 uur
Lokatie: Van der Poel zaal, Nieuwspoort, Lange Poten 10, Den Haag

Selekt Mail Nederland 'Da's andere pos'; onder dit motto bewerkt Selekt Mail Nederland met succes de markt voor geadresseerde postverzending. Selekt Mail Nederland heeft belangrijk nieuws te melden in de felle concurrentiestrijd om deze markt waar het oude postmonopolie nog steeds een belangrijke factor is.

Woensdag 3 november informeert Selekt Mail Nederland de media graag over
- Haar resultaten in 2004 en de verwachting voor 2005.
- Belangrijke nieuwe klanten.

- Product-innovaties voor heel ondernemend Nederland (en in het bijzonder voor het midden- en kleinbedrijf).

- Haar visie over het huidige proces van liberalisering binnen de Nederlandse postmarkt, een actueel onderwerp, want vlak voor het herfstreces heeft het Ministerie van Economische Zaken de Tweede Kamer geantwoord op de vragen die over dit traject afgelopen voorjaar zijn gesteld in de Commissie Economische Zaken.

Deze persbijeenkomst vindt plaats op dezelfde dag dat oud-postbesteller en dartkampioen Raymond van Barneveld 's morgens het nieuwe sorteercentrum in Den Haag (aanvang 11.00 uur aan de Lobattostraat 28-30, 2521 BH Den Haag) opent. Na de persbijeenkomst (aanvang 16.00 uur) zal eveneens in Nieuwspoort een paneldiscussie over de liberalisering van de postmarkt plaatsvinden. Aan deze paneldiscussie nemen verschillende leden van de Tweede Kamer deel en zal Roel Pieper als moderator optreden. U bent ook bij deze twee gebeurtenissen van harte welkom. U bent van harte welkom tijdens onze persbijeenkomst. Heeft u belangstelling om deze bij te wonen, dan hopen wij dat u per fax of e-mail uw komst wilt bevestigen.

Programma:

Selekt Mail Nederland heeft op woensdag 3 november nog drie activiteitein in Den Haag. Bij alle gebeurtenissen - een officiële opening, een persbriefing én een paneldiscussie - is de media van harte welkom.

Om 11.00 uur is de officiële opening van het nieuwe modeldepot van Selekt Mail Nederland aan de Lobattostraat 28-30 (2521 BH Den Haag). Deze opening wordt verricht door dartkampioen en voormalig postbezorger Barney; geboren en getogen in Den Haag als Raymond van Barneveld.

Tussen 13.30 uur en 15.00 uur ligt het management van Selekt Mail Nederland tijdens een bijeenkomst in Nieuwspoort haar visie op de actuele ontwikkelingen in de Nederlandse postmarkt toe. Tevens wordt de media geïnformeerd over enkele nieuwe producten die Selekt Mail Nederland binnenkort zal introduceren. Dezed nieuwe diensten zijn bijzonder geschikt voor ondernemers in het MKB.

Aansluitend aan de persconferentie in de middag houdt Selekt Mail Nederland een paneldiscussie 'Krijgt vrije postbezorging echt de ruimte?' onder leiding van prof. Ir. Roel Pieper in Nieuwspoort. Aan deze paneldiscussie nemen tevens deel:
- mr Eske van Egerschot, Tweede-Kamerlid voor de VVD;
- mr drs Nicolien van Vroonhoven-Kok, Tweede-Kamerlid voor het CDA
- drs Ferd Crone, Tweede-Kamerlid voor de PvdA Vanzelfsprekend bent u ook van harte welkom bij deze paneldiscussie. Deze start om 16.00 uur en duurt tot 17.00 uur.

Voor aanvullende inlichtingen kunt u contact
opnemen met:

Selekt Mail Nederland
Fransien Meijer
030 - 214 95 45
fransien.meijer@selektmailnederland.nl

Citigate PR Force
Otteline Asselbergs
023 - 750 32 10
oasselbergs@prforce.nl

ANP Pers Support, het ANP is niet verantwoordelijk voor de inhoud van bovenstaand bericht.

ANP Pers Support is een joint venture van het ANP en PR Newswire.

26 okt 04 16:50