Vendex KBB NV

PERSBERICHT

Voordelig bellen met HEMA prepaid

Amsterdam, 3 november 2004

HEMA introduceert per heden onder eigen merknaam prepaid bellen met 25% extra beltegoed. Ook hierbij is de prijs/kwaliteitsverhouding 'Echt HEMA', want HEMA Prepaid maakt gebruik van een kwalitatief uitstekend netwerk en is dankzij het gratis extra beltegoed zeer voordelig.

Ongeveer 8 miljoen mensen maken in Nederland gebruik van een prepaid mobiele telefoon. En omdat deze dienst net zo gewoon is geworden als het kopen van een HEMA-worst, is HEMA Prepaid vanaf heden in alle vestigingen verkrijgbaar.

Voordelig en eenvoudig
Bellen zonder abonnement tegen lage tarieven. HEMA maakt dat nu mogelijk: als de klant zijn beltegoed met 10 of 20 opwaardeert, krijgt hij altijd 25% beltegoed extra. De klant belt met HEMA dus altijd tegen voordelige tarieven. Overstappen op prepaid van HEMA gaat eenvoudig. De klant koopt voor 10 een HEMA sim-pakket inclusief maximaal 10 beltegoed in één van de HEMA-vestigingen. De oude simkaart in de telefoon wordt vervangen door de nieuwe HEMA sim-kaart, waarna de meeste toestellen direct klaar zijn om met HEMA Prepaid te bellen.

Tarief
HEMA biedt de keuze uit twee tariefvormen: een standaardtarief en een dalurentarief. Het standaardtarief is 35 eurocent per minuut, maar omdat de HEMA-beller altijd 25% extra beltegoed krijgt komt dat in de praktijk neer op slechts 28 eurocent. Voor regelmatige gebruikers van SMS is HEMA helemaal voordelig; SMS berichten versturen in Nederland kost maar 10 eurocent. Na verrekening van het gratis extra beltgoed van HEMA, betaalt de klant dus maar 8 cent voor een SMS bericht.

Voor actuele informatie, tarieven en voorwaarden zie www.hema.nl.

Noot aan de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
HEMA
Afdeling Interne Communicatie & PR / Lenie Goudsmit Frankemaheerd 2
1102 AN Amsterdam
Tel.nr. 020-3114378
Fax nr.020-3114518

Over HEMA
HEMA is er voor iedereen. Bij HEMA komt de klant op de eerste plaats want in de winkel geldt `niet tevreden, geld terug'. Het assortiment is zo samengesteld dat de klant met vertrouwen naar HEMA gaat. Het HEMA-merk staat voor een goede kwaliteit, een actuele stijl en een relatief lage prijs. In 2002 en 2003 is HEMA uitgeroepen tot beste winkel van Nederland. HEMA is opgericht in 1926 te Amsterdam en maakt deel uit van de Koninklijke Vendex KBB. HEMA heeft thans 272 vestigingen in Nederland, 41 vestigingen in België en 3 vestigingen in Duitsland.


---- --