CDG


CDG Europe 'Beste Citrix distributeur van de Benelux'

3-11-2004
P E R S B E R I C H T

CDG Europe bv, 'The Best Citrix Distributor in the Benelux'. Zoetermeer , 2 november 2004

Citrix Systems, Inc. (Nasdaq: CTXS), marktleider op het gebied van Access Infrastructure oplossingen, heeft tijdens de jaarlijkse distributie bijeenkomst bekend gemaakt dat CDG Europe bv, een pan-Europese value add distributeur, winnaar is van de 'The Best Citrix Distributor in the Benelux' award voor het jaar 2004. Voor CDG Europe bv is de prijs een bewijs van waardering vanuit de leverancier dat CDG Europe bv naast fysieke distributie ook de nieuwe positionering van Citrix Systems actief weet te distribueren.

Werner van Unen, Distributie Manager Citrix Systems Benelux, Een uitstekende prestatie, waarmee CDG Europe laat zien dat de positionering van de Citrix Access Infrastructure nu al haar vruchten afwerpt. De 'The Best Citrix Distributor in the Benelux' award staat voor de gerealiseerde Citrix omzet en voor CDG Europe heeft deze de laatste maanden zeker een explosieve groei laten zien. Citrix Systems heeft overigens naast het toekennen van deze en andere awards tijdens deze distributie bijeenkomst tevens de roadmap voor 2005 gepresenteerd. Veelbelovende onderdelen van deze roadmap zijn uiteraard het Easy Licensing programma wat het mogelijk maakt om digitaal licenties te verkrijgen, de volgende versie van Citrix MetaFrame Presentation Server en een aangescherpte partnerstrategie voor bestaande en nieuwe CSA partners (Citrix Solutions Advisors). Juist nu Citrix Systems samen met haar partners het algemene kennisniveau van Access Infrastructure verhoogt, is actieve kennisoverdracht naast fysieke distributie voor Citrix Systems uitermate belangrijk, aldus dhr. van Unen. CDG Europe bv is een toonaangevende Citrix distributeur in Europa, en daarmee zeer belangrijk voor Citrix Systems.

Peter Hoekstra, Directeur CDG Europe bv, CDG is trots op het feit dat investeringen die de afgelopen maanden zijn gedaan in de positionering van de Access Suite heeft gezorgd voor een groeiende omzet en een goed opgeleid partner kanaal. Erkenning vanuit Citrix Systems betekent voor CDG Europe, juist nu we aan het begin staan van de nieuwe Citrix propositie, enorm veel, het laat zien dat wij ook nu weer de value add kunnen bieden die onze partners van CDG Europe verwachten. We zijn daarom zeer verheugd met Citrix. Citrix Systems biedt veel mogelijkheden voor onze partners en stelt hen in staat om hun bestaande waardeproposities te verbreden.