Ingezonden persbericht

De nieuwste cd releases met de feestdagen

PANNINGEN, 20041103 -- Nu de feestdagen er weer aan zitten te komen, verschijnen er in de winkel weer de jaarlijkse jaaroverzichten van de hits van afgelopen jaar. De grootste artiesten komen met nieuwe cd's, waardoor het een lang verlanglijstje wordt dit jaar voor de sint of de kerstman.


Zo verschijnt er een nieuwe live cd van de Rolling Stones, Nirvana kumt met een 3-dubbele cd en een bonus dvd. Maar laten we zeker U2 niet vergeten, want deze komen op 22 november met een nieuwe cd uit, die zeker bij vele onder de kerstboom zullen liggen.

Om het overzicht niet kwijt te raken, is er de website www.cdreleases.nl. Hier vind je bijna alle cd releases die uit gaan komen. Vaak vind je er ook een biografie, de komende concert data van artiesten, en de vorige releases.

De website is twee maanden geleden opgericht, en heeft al sinds het begin een grote groei doorgemaakt. Momenteel werken al 33 platenmaatschappijen mee aan deze website. Volgens de oprichter Kai Reijnen van Wepz Media is dit voor de platenmaatschappijen een goede mogelijkheid om gratis promotie te maken voor hun cd's. Zelf zijn de platenmaatschappijen er ook zeer positief over.



Ingezonden persbericht