Ingezonden persbericht

Tevreden opdrachtgevers zetten Negeso op de kaart

De goede keus

NIEUWEGEIN, 20041102 -- Nieuwegein, 2 november 2004 - Acht maanden na de oplevering van de eerste website gebouwd met de nieuwste versie van het Negeso Web / Content Management Systeem, kan Negeso 50 opdrachten voor de bouw van nieuwe websites op haar conto schrijven . Het is Negeso gelukt om in een uiterst competitieve markt dit uitstekende resultaat neer te zetten. De klanten hebben gekozen en dat is de belangrijkste bevestiging dat Negeso een unieke propositie in de markt heeft.


Tot de opdrachtgevers behoren gerenommeerde bedrijven waaronder; Baronie-De Heer, Transport en Logistiek Nederland (TLN), Chefaro, Overeem, Mid Ocean Brands, Elofer, Perfect for People, Triplan, Conrexx Technology en Breman. Al deze bedrijven zochten een toegankelijke, goed vormgegeven website die eenvoudig zelf te onderhouden en aan te passen is. En natuurlijk met lage investerings- en operationele kosten.

De websites van Negeso worden gebouwd op basis van een krachtig Web / Content Management Systeem (W / CMS) dat modulair is opgebouwd. Daardoor kan Negeso zeer flexibel inspelen op de wensen en behoeften van de klant. Het W / CMS is zo ontworpen dat de techniek het ontwerp en de navigatie volledig vrij laat. De uitgekiende, krachtige standaard software biedt vele functionaliteiten. Dat leidt tot een gereduceerde bouwtijd en daardoor een lagere investering.

Negeso B.V.
Negeso ontwerpt, bouwt en host websites die absolute meerwaarde bieden. Negeso heeft alle benodigde specialisten in huis; projectmanagers, webtekstschrijvers, webdesigners, ontwikkelaars en systeembeheerders. Dit team werkt optimaal samen aan het opleveren van de website binnen een gemiddelde doorlooptijd van 6 tot 8 weken.

Negeso B.V. is een zusterbedrijf van Perfect for People B.V., de grootste onafhankelijke SAP-dienstverlener in Nederland. Beide bedrijven zijn onderdeel van Cobumo N.V. Cobumo N.V. is opgericht in 1998 en is inmiddels uitgegroeid tot een gerespecteerd partner voor uiteenlopende bedrijven. Cobumo telt ruim 120 medewerkers waarvan 19 werkzaam zijn bij Negeso.




Ingezonden persbericht