Kenniscentrum Elektronische Overheid

6 okt 2004

Symposium programma OSOSS 'Openheid in de praktijk'

Het programma OSOSS organiseert op donderdag 4 november 2004 in het World Trade Center in Rotterdam het symposium 'Openheid in de praktijk'.

Het programma bestaat uit een ruim aanbod van concrete ervaringen van overheden met open source software en open standaarden. Enkele boeiende plenaire sessies worden afgewisseld met veel kleinschalige parallelsessies waar overheidsorganisaties hun eigen ervaringen presenteren. Ervaringen waar u direct zelf mee aan de slag kunt.

Tjidens dit symposium zal minister de Graaf een prijs uitreiken aan de meest 'open' overheidsorganisatie van Nederland. Dit is een overheidsorganisatie die op een praktische en innovatieve wijze gebruik maakt van open source software en open standaarden. De prijs bestaat uit een reis voor 2 personen naar de internationale Open Source Conferentie in Malaga die plaatsvindt in maart 2005. U kunt vanaf nu kandidaten voor deze prijs aan het programma OSOSS voordragen.

Dit symposium richt zich primair op bestuurders, ICT-managers en medewerkers ICT bij overheidsorganisaties. Ook leveranciers van ICT-producten en -diensten zijn welkom. Deelname aan dit symposium is kosteloos. U kunt zich momenteel
via http://www.ososs.nl/2004.symposium.html inschrijven en alle overige informatie vinden.

U kunt zich momenteel via de OSOSS-website inschrijven. U vindt daar tevens alle informatie over dit symposium.