Gemeente IJsselstein


ISV2 'Nieuws uit IJsselstein' ter inzage
maandag, 01 november 2004 - 12:18 CET

Het MeerjarenOntwikkelingsProgramma ISV2 `Nieuws uit IJsselstein' ligt van 4 november t/m 2 december 2004 ter inzage ligt bij de afd. Publiekszaken. In het programma `Nieuws uit IJsselstein' zijn de gemeentelijke doelstellingen voor de stedelijke vernieuwingsopgave voor de periode tot 2009 opgenomen.

B en w maken ingevolge art 4.3 van de Burgerparticipatieverordening bekend dat het MeerjarenOntwikkelingsProgramma ISV2 Nieuws uit IJsselstein m.i.v. 4 november 2004 gedurende vier weken ter inzage ligt bij de afd. Publiekszaken.

Wet stedelijke vernieuwing
Het MeerjarenOntwikkelingsProgramma is opgesteld in navolging van hetgeen is opgenomen in de Wet stedelijke vernieuwing (Wsv). Deze wet trad in werking op 1 januari 2000 en is gericht op het verbeteren van de kwaliteit van de fysieke leefomgeving in stedelijke gebieden. Een onderdeel hiervan is het Investeringsbudget stedelijke vernieuwing (ISV): gemeenten kunnen een vijfjaarlijkse financiële bijdrage aanvragen, uitsluitend bedoeld voor stedelijke vernieuwing. Hiervoor stelt elke gemeente een MeerjarenOntwikkelingsProgramma op. In het programma Nieuws uit IJsselstein zijn de gemeentelijke doelstellingen voor de stedelijke vernieuwingsopgave voor de periode tot 2009 opgenomen.

Reactie geven
Van 4 november tot 2 december 2004 kunnen door belanghebbenden zowel mondeling als schriftelijke reacties worden ingediend. Schriftelijke reacties kunnen worden gericht aan b en w. Neem voor mondelinge reacties contact op met mevr. M. van Rijn, beleidsmedewerker Volkshuisvesting tel.686 16 69.