HILL AND KNOWLTON


Persuitnodiging: 'Logistiek in gezondheidszorg'

Donderdag 4 november (van 15.00-18.00uur) vindt er op de Tias Business School (Universiteit van Tilburg) een invitational seminar plaats met het onderwerp 'Logistiek in de gezondheidszorg'. Het is de eerste in een reeks van exclusieve seminars rondom de zorgbranche.

Centraal in dit seminar staat het 'Sneller Beter - Logistiek in de zorg' rapport van Peter Bakker, CEO van TPG, dat deze zomer gepresenteerd werd. In dit rapport wordt gesteld dat zorg tegen minder kosten mogelijk is. Een onderwerp dat gezien de actualiteit van vandaag erg relevant is. Tijdens het seminar op 4 november krijgt het publiek de kans om ervaringen en meningen uit te wisselen met onder andere Patrick van Son, site manager bij TNT en lid van de onderzoekscommissie 'Sneller Beter'. Tevens zijn er bijdrages van prof.dr.ir. Jos Vermunt, bijzonder Hoogleraar Distributielogistiek en prof.dr.ir. Hein Fleuren, hoogleraar Toepassingen en besliskunde, beiden aan de Universiteit van Tilburg en de Tias Business School.

Mocht u interesse hebben om dit seminar (gratis) bij te wonen en/of een van de sprekers uitgebreider te spreken dan kunt u contact opnemen met:
AJ Thijssen / 020 404 47 07 / ajthijssen@hillandknowlton.com


01 nov 04 14:27