Deltion College


Conferentie project Familie-Werk op 4 november 2004

Het project Familie-Werk in Zwolle sluit af! Het Deltion College en de gemeente Zwolle zijn zeer trots op de resultaten van dit met Europees geld gesubsidieerd project. In het project is op innovatieve wijze gewerkt aan gezinsbegeleiding. Veertig allochtone gezinnen, 65 volwassenen en 95 kinderen, hebben weer volop maatschappelijk perspectief. Drie jaar geleden was dat een heel ander verhaal...

Tijdens de afsluitende conferentie worden de resultaten van Familie-Werk gepresenteerd en het eerste exemplaar van de publicatie Familie-Werk wordt overhandigd aan wethouder M. Knol en R. Akkerman, voorzitter CvB van het Deltion College. Mevrouw drs. L. van den Broek, organisatieantropoloog en directeur van trainings- en adviesbureau Kantharos, verzorgt een lezing over management van diversiteit. Daarnaast komen ook deelnemers van het project zelf aan het woord.

Geïnteresseerd?

De conferentie vindt plaats op donderdag 4 november van 13.30 uur tot 16.00 uur in het Theehuis van de Agnietenberg, Harsterveerweg 23 te Zwolle. Geïnteresseerden kunnen zich melden bij mevrouw H. Oost, projectleider Familie-Werk van het Deltion College, via tel. (038) 850 30 68 of via hoost@deltion.nl. Voor meer informatie over het project Familie-Werk kunt u kijken op de website van de gemeente Zwolle.

Datum: 29-10-2004