Gemeente Zwolle

Herstructureringsprojecten Holtenbroek uitgelicht

Bewoners in Holtenbroek zal het niet ontgaan zijn dat de herstructurering in hun wijk in volle gang is. Oude gebouwen zijn gesloopt en maken plaats voor nieuwe. Maar welke werkzaamheden worden op dit moment uitgevoerd? En wat staat er volgend jaar op stapel?

De gemeente Zwolle, het Deltion College, AM Wonen en projectteam Holtenbroek I (samenwerkingsverband tussen SWZ en deltaWonen) willen de bewoners van Holtenbroek daarover informeren tijdens een inloopbijeenkomst op donderdag 4 november 2004 tussen 17.00 en 20.00 uur in de kantine van het Deltion College (Willaertstraat).

Zij praten bewoners graag bij over de laatste stand van zaken rondom de herstructureringsprojecten in Holtenbroek. Er zijn presentaties van de plannen voor Holtenbroek 1 (tweede fase), de nieuwbouw en buitenruimte van het Bachplein, de unilocatie van het Deltion College en de Wavinlocatie.

Meer informatie
In de tweede week van november valt de krant 'Holtenbroek in Beweging' bij alle huishoudens in Zwolle op de deurmat. In de krant worden de herstructureringsprojecten en hun achtergronden belicht. Meer informatie over de herstructurering van Holtenbroek is daarnaast te vinden op de website: www.nieuwholtenbroek.nl.


---