GLEIJM EN VAN DER WAART

Eindhovens 'BEET' opent deuren

P E R S B E R I C H T

Eindhoven, 4 november 2004

Eindhovens bureau 'beet' opent deuren

Op een bijzondere plek, aan de Kanaaldijk Zuid in de binnenstad van Eindhoven, heeft het bureau BEET Intermediair de deuren geopend. BEET verleent diensten op het gebied van werving & selectie, detachering en interim-management in de vakgebieden marketing, communicatie en sales.

BEET kiest uitdrukkelijk voor een inspirerende omgeving. Het interieur is opvallend en niet alledaags, met kleurrijke details zoals bloemetjesbehang en jaren 60 zitjes in een modern jasje. Het bureau maakt deel uit van Depuis1975. Binnen deze holding is naast BEET een communicatiebureau, een marktonderzoekbureau en een actiemarketingbureau actief.

MIDDEN IN HET VAKGEBIED

BEET kiest bewust voor deze bijzondere locatie. Hiermee kunnen we, volgens Truus de Rooij, Managing Consultant, ons onderscheiden: 'Wij willen niet zomaar een nieuw bureau zijn voor vakgenoten. Wat van een goede bemiddelaar wordt verwacht is inlevingsvermogen. Door ons te vestigen binnen een omgeving waar de praktijk van het vak letterlijk om je heen plaatsvindt, herken je situaties. En praktijk ervaring is nog steeds de beste leerschool, ook voor de consultant die tussen opdrachtgever en kandidaat bemiddelt'.

'WE STELLEN NIEMAND VOOR DIE WE NIET PERSOONLIJK HEBBEN GESPROKEN'

De filosofie van het bureau, bouwen aan succesvolle carrières en ondernemingen, is terug te vinden in de manier van werken. 'Een loopbaan is vaak een kwestie van vallen en opstaan. Ervaring en zelfkennis opbouwen, weten wat je goed kunt en waar je zwaktes liggen. Dat zijn de ingrediënten waar wij op inspelen. Wij helpen kandidaten breder te leren kijken naar hun ontwikkeling, waar kansen zich voordoen. Dat ontdekken we alleen in een gesprek. We stellen niemand voor die we niet persoonlijk hebben gesproken.'

OP WEG NAAR HUIS SESSIES

Behalve werving & selectie, detachering en interim-management is het bureau actief in het delen van vakkennis. De locatie aan de Kanaaldijk Zuid heeft een auditorium waar regelmatig spraakmakende gastsprekers worden uitgenodigd voor een 'Op Weg Naar Huis Sessie'. Tijdens de sessies worden onderwerpen uit het vakgebied besproken. 'Wij willen investeren in relaties voor de lange termijn. Na de bemiddeling blijven we in contact via het delen van kennis. Met forums en discussies in onze Op Weg Naar Huis Sessies, bieden we een platform om te netwerken. Onze after sales beperkt zich niet tot dat ene telefoontje dat toevallig op de agenda staat ingepland', aldus De Rooij.

BEET richt zich op kandidaten met minimaal HBO-niveau plus 3 jaar werkervaring en heeft een landelijke dekking. Kijk voor meer informatie op de website www.beetintermediair.nl.