Koninklijke Nederlandse Toeristenbond ANWB

Scherpe premies door afspraken schadeherstellers

Unigarant, 100% dochter van de ANWB, is er in geslaagd voor verzekerden gunstige afspraken te maken met CARe Schadeservice voor de reparatie van autoschades. De afspraken hebben betrekking op vergaande vereenvoudiging van het schade-afhandelingsproces. De voordelen die dat oplevert zijn verwerkt in de nieuwe ANWB Autoverzekeringen die 4 november worden geĂŻntroduceerd. Het financieel voordeel voor de verzekerde kan oplopen tot meer dan 15% van de cascopremie.

De serviceafspraken met CARe Schadeservice zijn ondergebracht in de ANWB-schadeservice. In de basisdekking is bepaald dat de auto van verzekerde die schade heeft, wordt gerepareerd door een schadeherstelbedrijf van CARe Schadeservice. Met deze landelijke keten zijn afspraken gemaakt op het gebied van kwaliteit en snelheid waarbij grote kostenvoordelen zijn behaald. Deze voordelen worden aan de consument doorgegeven, onder andere in de vorm van een lagere cascopremie. Daarnaast krijgt de verzekerde gratis vervangend vervoer bij schadeherstel en worden voertuigen die niet meer kunnen rijden naar een vestiging van CARe Schadeservice gebracht. Woont verzekerde verder dan 15 kilometer van deze vestiging dan wordt de eigen auto zelfs opgehaald. De reparatienota wordt afgehandeld tussen ANWB en de schadehersteller. Stelt een klant geen prijs op de schadeservice en wil hij de schade laten repareren bij een garage naar eigen keuze, dan kan hij kiezen voor een productvariant zonder schadeservice. De standaardvoordelen zoals de lagere premie, zijn dan echter niet van toepassing.

ANWB leden krijgen 5% extra korting op deze autoverzekering.

Noot voor de redactie:
Informatie over CARe-schadeservice is te vinden op www.Care-schadeservice.nl. De volledige informatie van de nieuwe ANWB Autoverzekering is te vinden op anwb.nl onder de button verzekeringen. Wilt u vergelijkingen maken met andere autoverzekeringen kunnen wij u aanraden www.verzekeringssite.nl of www.independer.nl te raadplegen.

Persdienst ANWB
070 314 62 39 (Annelies Tichelaar)
070 314 62 88 (Markus van Tol)
070 314 62 54 (Ad Vonk)
070 314 78 03 (fax)


---
Disclaimer

E-mail wordt door ANWB niet gebruikt voor het aangaan van externe verplichtingen. Deze e-mail is uitsluitend bestemd voor geadresseerde(n). Indien deze e-mail onverhoopt niet voor u is bestemd dan verzoeken wij u vriendelijk contact op te nemen met de afzender en daarna het bericht te vernietigen. Deze e-mail mag niet worden doorgestuurd, openbaar gemaakt of verveelvoudigd worden zonder de toestemming van de afzender.
ANWB betracht grote zorgvuldigheid bij het verzenden van e-mails. ANWB kan echter niet garanderen dat deze e-mail juist, volledig, tijdig en virusvrij wordt overgebracht. In een dergelijk geval is ANWB op geen enkele wijze aansprakelijk voor enige schade, direct dan wel indirect, in welke vorm dan ook.

ANWB B.V.

---