Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT -

Iedereen kan zijn eigen betaalde SMS dienst opzetten

HotSMS introduceert succesvolle dienst van SMS Lorre op HotSMS.com

4 november 2004, Amsterdam - HotSMS biedt vanaf vandaag consumenten de mogelijkheid om zelf een betaalde SMS dienst op te zetten. De dienst is al enkele maanden succesvol op de website van SMS Lorre. Door een keyword te kiezen, je dienst te promoten en abonnees te werven kun je geld verdienen aan eigen gemaakte content. Er zijn geen opstartkosten. Meer dan 1.000 consumenten maken al enkele maanden gebruik van SMS Lorre. De samenwerking tussen HotSMS en SMS Lorre brengt het beste van de twee partijen samen. SMS Lorre heeft de applicatie voor de dienst ontwikkeld en HotSMS beschikt over 800.000 geregistreerde gebruikers en de infrastructuur om het SMS verkeer te faciliteren. De SMS Lorre dienst wordt het meest gebruikt door fanclubs en verenigingen.

Hoe werkt het?

Iedereen kan zelf een betaalde SMS dienst in een paar eenvoudige stappen opzetten. Je kiest een keyword en vult enkele gegevens in als email en bankgegevens om de opbrengsten op te ontvangen. Het account wordt aangemaakt en je kunt direct aan de slag. SMS Lorre biedt de mogelijkheid om eenmalig betaalde SMS berichten op te vragen (¤ 0,70 p.o.b.) of om een abonnement te nemen (¤ 0,55 p.o.b.). Elke bericht dat wordt opgevraagd begint met HOT spatie KEYWORD spatie COMMANDO (bijvoorbeeld AAN of UIT). Eigenaren kunnen commando's toevoegen die verschillende teksten terugsturen naar de mobiele telefoon.

De inhoud van de berichten en de promotie van de dienst bepaalt de eigenaar zelf. Hoe meer promotie voor een dienst gedaan wordt, hoe meer betaalde SMS berichten gegenereerd worden en dus hoe meer opbrengsten.

De SMS Lorre dienst werkt volgens de richtlijnen die zijn vastgelegd in de Gedragscode voor SMS diensten die sinds april 2003 van kracht is voor aanbieders van mobiele diensten.

Goede doelen

SMS Lorre maakt het ook mogelijk om in plaats van het eigen bankrekeningnummer voor de opbrengsten het rekeningnummer van een goed doel op te geven. Zo ontvangt het gekozen goede doel alle opbrengsten van de betaalde SMS dienst.

Zelf ringtones maken en aanbieden

Binnenkort wordt SMS Lorre uitgebreid met de mogelijkheid om zelf ringtones te maken en deze op bijvoorbeeld de eigen website aan te bieden. Het bestellen van de ringtone gaat dan op dezelfde manier als de huidige informatie content op SMS Lorre.

Over SMS Lorre

SMS Lorre is een open SMS platform opgezet door twee pioniers uit de digitale entertainment industrie. SMS Lorre wil iedereen de mogelijkheid geven geld te verdienen met een eigen SMS dienst. Sinds de introductie in april worden dagelijks nieuwe SMS diensten aangemeld. Meer informatie: www.smslorre.nl

Over HotSMS

Als één van de grootste onafhankelijke spelers op het gebied van mobiele berichtgeving in Europa, houdt HotSMS zich bezig met SMS-vertising en Direct (Mobile) Marketing (onder andere via ruim 800.000 geregistreerde gebruikers op HotSMS.com) en het ontwikkelen en faciliteren van mobile marketing concepten en applicaties. Meer informatie www.hotsmscorp.com.


- EINDE -