Ingezonden persbericht


Persbericht

Trinicom en Sereco partners in verbetering klantcommunicatie

Wilp, 4 november 2004 -- Trinicom, marktleidend eService software leverancier in Nederland, heeft met Sereco een samenwerkingsovereenkomst getekend. Sereco adviseert over en maakt gebruik van standaard CRM-producten met een focus op de afhandeling van klantcontacten. Het bedrijf gaat daarvoor vanaf nu ook de technologie van Trinicom inzetten.

Naast overheidsinstanties en non-profit organisaties richt Sereco zich op commerciële bedrijven. Het bedrijf focust zich daarbij op de verbetering van de communicatie met de interne of externe klant. Norbert Veldman, directeur van Sereco: "Een trend die wij in de markt herkennen is dat organisaties steeds vaker via allerlei kanalen worden benaderd door klanten. Klanten grijpen de telefoon, sturen een e-mail, surfen op het internet of melden zich bij de balie. De wil om al die contacten in goede banen te leiden en medewerkers bij het afhandelen ervan te ondersteunen heeft ons bij Trinicom doen uitkomen. Zij hebben als prominente partij op de Nederlandse markt veel kennis van en ervaring met de afhandeling van multi-channel contacten. Het mes snijdt met de technologie van Trinicom eigenlijk aan drie kanten: de klanten zijn tevreden, de medewerkers zijn tevreden en de organisatie bespaart geld. Reden genoeg om de samenwerking met plezier en vertrouwen tegemoet te zien. Met Trinicom kunnen wij de projecten voor onze klanten inzichtelijk en efficiënt maken en zo een substantiële meerwaarde bieden."

Wilco Rietberg, directeur van Trinicom: "Het partnership dat Trinicom met Sereco is aangegaan stemt mij optimistisch. In eerste instantie omdat de klanten van Sereco in een markt zitten waar wij nog niet sterk vertegenwoordigd zijn. Ten tweede omdat Sereco heel goed begrijpt dat met het goed organiseren van klantcommunicatie veel voordeel behaald wordt, zowel door profit als non-profit organisaties. Wij timmeren al jaren met succes aan de weg om multi-channel afhandeling te promoten en in te zetten. Onze visie daarbij is even eenvoudig als doeltreffend: de klant bepaalt via welk contactkanaal hij geholpen wil worden. Als je er voor zorgt dat je over alle kanalen dezelfde informatie snel en kwalitatief goed levert, resulteert dat in een hoge klanttevredenheid. En tevreden klanten zijn loyale klanten, zij blijven klant bij je en zullen vaker iets kopen. Dat is geen CRM, maar simpelweg je klant ten dienst zijn met een goede bereikbaarheid over alle kanalen. Sereco noemt dat het verbeteren van klantcommunicatie. Trinicom en Sereco hebben elkaar in deze visie dus prima gevonden."

Trinicom, Lathmerweg 5, 7384 AD Wilp, Tel: 0571- 26 82 60 E-mail: info@trinicom.nl, Website: www.trinicom.nl

Over Trinicom
Trinicom is een Nederlandse organisatie, gevestigd in Kasteel De Lathmer in Wilp, en specialist op het gebied van web selfservice, e-mail response management en agent support. Trinicom richt zich primair op de ontwikkeling, implementatie en ondersteuning van haar kernproduct: het Trinicom eService Center(TM). Deze op internettechnologie gebaseerde standaardapplicatie is geheel in te richten op het klantcontactproces van een organisatie, en zorgt ervoor dat de belangrijkste klantcontacten snel en uniform kunnen worden afgehandeld vanuit één centrale kennisbank. Tevens adviseert Trinicom haar klanten bij het optimaal inrichten van een multi-channel contact center, waarbij de nadruk ligt op het verbeteren van de serviceverlening via internet, e-mail en telefoon en het verlagen van de servicekosten. Trinicom is de enige Nederlandse softwareproducent van geïntegreerde eService software en mag toonaangevende organisaties in binnen- en buitenland tot haar klantenkring rekenen, waaronder Casema, Thales, Stichting Korrelatie, FBTO en internetprovider Tiscali. Voor meer informatie zie: www.trinicom.nl.

Over Sereco
Sereco biedt betrouwbare diensten voor de verbetering van de klantcommunicatie. Dat doet zij vanuit de samen met haar klanten geformuleerde oplossing voor hun organisatie. Met de oplossingen van Sereco kunnen organisaties tegen lagere kosten klantgerichter gaan werken. Daarbij adviseert Sereco over en maakt zij gebruik van standaard CRM-producten met een focus op de afhandeling van klantcontacten. Het maakt niet uit op welke wijze de klantcommunicatie verloopt; via telefoon, e-mail, internet of gewoon aan de balie. Door deze integrale ondersteuning van al die klantcontactkanalen worden medewerkers beter ondersteund en klanten beter bediend. Voor meer informatie zie: www.sereco.nl.


---

Voor redactionele informatie:
Influx PR, Frieda Zieleman, Deventerstraat 81, 7322 JL Apeldoorn, tel: 055 - 366 30 34, fax: 055 - 360 26 61, e-mail: frieda@influx-pr.com