Ingezonden persbericht


Exclusief samenwerkingsverband unigarant en athlon dochter carE schadeservice

Hoofddorp, 4 november 2004

Athlon Holding (autoleasing en schadeherstel) heeft vandaag bekend gemaakt dat haar dochter, CARe Schadeservice, een exclusieve samenwerking is aangegaan met Unigarant Verzekeringen. De samenwerking maakt deel uit van een nieuwe autopolis van Unigarant die op 4 november is geïntroduceerd. Met het afsluiten van deze polis kopen verzekerden tevens de aan de polis gekoppelde schadeservice van CARe. Verzekerden zullen dit merken in de premie en anderzijds in `emolumenten', zoals gratis vervangend vervoer of korting op het standaard Eigen Risico. Hiermee wil Unigarant de verzekerden stimuleren om hun autoschade bij CARe onder te brengen.

H. Pietersz, directeur van CARe Schadeservice Nederland, zegt blij te zijn met de samenwerking: "Het is een vernieuwende samenwerking en dat nog wel met zo'n gerenommeerde partner. Unigarant biedt haar polishouders de mogelijkheid zich te belonen voor de schadeafwikkeling bij onze vestigingen. We zijn trots en blij met deze afspraken. Voor CARe betekent deze samenwerking dat de komende jaren de omzet uit het verzekeringssegment ­ de tweede belangrijke klantengroep naast autoleasebedrijven ­ met zo'n 10 à 15 mln kan toenemen."

Athlon Holding Athlon Holding is een internationale, beursgenoteerde aanbieder van operationele (full service) autoleasing en autoschadeherstel, met focus op de zakelijke markt. Athlon is actief in vijf landen (Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland) met een totaalomzet van 1 miljard.

Leasing Athlon heeft de ambitie om in operationele lease tot de belangrijkste aanbieders in Europa te behoren met een positie in de toptien, waar nu een twaalfde positie wordt ingenomen. Athlon heeft circa 126.000 leasecontracten in portefeuille en behoort tot de twee grootste marktpartijen in de Benelux.

Schadeherstel In Nederland is Athlon Holding met de CARe schadeketen met 48 vestigingen marktleider in autoschadeherstel. In België is de keten met vier vestigingen in opbouw. Momenteel worden de mogelijkheden onderzocht om het schadeketenconcept te introduceren in andere landen waar Athlon Holding met leasing actief is.

Voor nadere informatie: Athlon Holding N.V. mr. J.E. Demper, secretaris Raad van Bestuur Telefoon: 023 567 5700 E-mail: athloninfo@athlonholding.nl Website: www.athlonholding.nl ess release - Persbericht - Press release - Pers

1/1


---- --