Ingezonden persbericht


RSA Security benoemt Radboud Beumer tot Manager Enterprise Solutions Group EMEA

Maarssen, 4 november 2004 - RSA Security, Inc. (Nasdaq: RSAS) heeft in Q3 Radboud Beumer benoemd tot Manager Enterprise Solutions Group EMEA. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de concretisering van de groeiambities van RSA Security in Europa, met een focus op de Benelux, Frankrijk, Zweden en Duitsland.

Beumer werkt sinds 2001 bij RSA Security als Country Manager Benelux. In de afgelopen drie jaar heeft hij bijgedragen aan een sterke groei van de activiteiten in de Benelux. Daarnaast bracht Beumer de kwaliteit van de Professional Services op een hoger plan. Voor zijn komst naar RSA Security vervulde hij diverse managementfuncties bij verschillende softwareleveranciers waaronder Novell. Voordat Beumer bij RSA Security in dienst trad was hij ruim drie jaar Country Manager Benelux van softwareleverancier Attachmate.

"Het internet wordt meer en meer ingezet als een 'business enabler'. De toegankelijkheid en openheid van het internet zorgt dat het medium daarvoor ook uitstekend geschikt is. De andere kant van de medaille is dat deze openheid in principe ook geldt voor mensen met kwade bedoelingen. Een duidelijke Identity & Access Management-strategie (IAM) maakt meteen duidelijk wie toegang heeft tot welke informatie. Binnen één bepaalde website, maar ook tussen gekoppelde websites onderling. Met de IAM-oplossingen van RSA Security worden ongenode gasten geweerd en krijgen de juiste mensen met behulp van de meest geavanceerde technologie toegang tot de juiste informatie. RSA Security is een one-stop-shop voor organisaties die op zoek zijn naar een zeer complete beveiligingsoplossing, van advies tot en met de daadwerkelijke implementatie. Ik heb deze visie nu drie jaar in de Benelux en Zweden verspreid en daar ga ik mee door, maar dan op Europees niveau."

RSA Security, Inc.
RSA Security helpt organisaties bij het beschermen van bedrijfskritische informatie en het regelen van toegangsrechten voor identiteiten en applicaties die deze informatie uitwisselen. De oplossingen van RSA Security - inclusief identity & access management-oplossingen, veilige mobiele telefonieoplossingen, bedrijfsnetwerken, online transactieverkeer en beveiliging van gebruikersidentiteiten - bieden een naadloze e-security-oplossing die ongeëvenaard is in de markt. Onze sterke reputatie is gebaseerd op een rijke historie van innovatie, leiderschap, bewezen technologie en de meer dan 15.000 klanten wereldwijd. Samen met meer dan 1.000 technologie- en integratiepartners creëert RSA Security vertrouwen in een veilig internet.

Ingezonden persbericht