Ingezonden persbericht


Juize.FM op de kabel in Gouda

Hiphop and R&B From A to Z; de Nederlandse kabel is er klaar voor

Hilversum, 4 november 2004 Het webradiostation Juize.FM heeft vlak na de start al haar eerste plek op de kabel veroverd in Gouda. Hiermee is de eerste uitbreiding van het webradiostation een feit. Vanaf woensdag 3 november is Juize.FM, naast het ontvangst via internet, op de kabel in Gouda en omgeving te horen via 102.9 MHz. De officiële start op de kabel werd woensdagmiddag in de Juize.FM-radiostudio verzorgd door Juize.FM DJ Niels Hoogland en de rappers Lange Frans en Baas B die met hun freestylerap het startsein gaven.

Juize; hét wekelijkse Hiphop en R&B programma van Radio 538 is vanaf 18 juli een volledig radiostation geworden: Juize.FM. Via internet, en nu in Gouda ook via de kabel, kan 24 uur per dag geluisterd worden naar de beste en meest actuele Hiphop en R&B. Op Juize.FM wordt ook aandacht besteed aan het Nederlands product, dat nu nog maar mondjesmaat te horen is op de Nederlandse radio. Juize.fm verwacht in de toekomst meer kabeldekking in Nederland te krijgen zodat steeds luisteraars hiervan kunnen profiteren.

Juize history

Sinds de start op 1 januari 1999 wordt het radioprogramma Juize gepresenteerd door Niels Hoogland. Juize is Hiphop and R&B from A to Z . Exclusieve tracks, interviews met nationale en internationale artiesten en de Juizemix van DJ Jeff maken Juize al jaren hét Hiphop en R&B programma van de Nederlandse radio. Juize blijft ook gewoon iedere zondagavond op Radio 538 te beluisteren. De afgelopen jaren is de populariteit van Hiphop en R&B enorm toegenomen. In de Verenigde Staten zijn Hiphop en R&B de genres Pop en Rock zelfs gepasseerd als populairste muziekstromingen. Het aanbod aan Hiphop en R&B is dan ook enorm toegenomen. Juize.FM DJ Niels Hoogland heeft onlangs de eerste Dutch Mobo Award voor het beste urban radioprogramma in de Royal Albert Hall in Londen gekregen.

Juize.FM

Juize.FM is ook via internet te beluisteren via juize.fm. Het radioprogramma Juize is iedere zondag te beluisteren tussen 20:00 en 00:00 uur op Radio 538.

effca2.gif