Politie Zuid-Holland-Zuid

04/11 Alblasserwaard en Vijfheerenlanden

04-11-2004 - Persberichten District II

WAPENSTOK
HOOGBLOKLAND- Een 21 jarige man uit Kopenhagen is door politieagenten aangehouden omdat hij een wapenstok in zijn auto had liggen. Dit gebeurde op woensdagochtend, 3 november 2004, omstreeks 07.45 uur, op de Rijksweg A 27. Tijdens een verkeerscontrole troffen de agenten de wapenstok aan. Na overleg met de officier van justitie kreeg de man een boete van 150 euro. Nadat hij afstand had gedaan van de wapenstok en de boete betaalde werd hij heengezonden.

AANHOUDING BEDRIJFSINBRAAK
GORINCHEM De politie heeft in de vroege ochtend van 4 november een 30-jarige man uit Gorinchem aangehouden in diens woning aan de Graaf Albrechtstraat. Hij wordt verdacht van een inbraak in een bedrijf aan de Boerenstraat te Gorinchem, vermoedelijk in de nacht van 1 op 2 november. Daarbij zijn toen computers, flatscreens en geld gestolen.

SOFTDRUGS
HARDINXVELD-GIESSENDAM Donderdagochtend 4 november is een 22-jarige man uit Hardinxveld-Giessendam aangehouden aan de Pieter de Hooghstraat in die plaats. De politie controleerde de man toen hij in zijn auto zat. Daarbij bleek dat de man een aantal zakjes weed in zijn bezit had. Het is de derde keer dat hij voor het bezit van drugs is aangehouden.