Gemeente Capelle a/d IJssel

Nieuwsbrief: 04-11-2004 - Capelle Actueel

Werkzaamheden Park Shuttle in volle gang
Menig automobilist die Capelle binnen rijdt vanaf het Kralingseplein, kijkt verrast op bij het passeren van de Park Shuttlebrug over de Abram van Rijckevorselweg. Rijdt de nieuwe Park Shuttle al?

Herinnering Praat met de raad
Op 4 november 2004 organiseert de gemeenteraad Praat met de Raad. Deze bijeenkomst is dé gelegenheid voor u om met de volksvertegenwoordigers te praten of te discussiëren en om bijvoorbeeld ideeën kenbaar te maken.

Ventileren voor een gezonde woning
Het is buiten al flink koud. Gelukkig heeft u uw huis goed geïsoleerd. Om vooral geen kostbare warmte te verliezen, zorgt u er voor dat ramen en deuren zoveel mogelijk gesloten blijven.

Weet Welke Weg surfbaar is op Internet
Surfen op Internet is leuk. Maar als je een werkstuk of spreekbeurt moet maken is het toch lastig om betrouwbare informatie te vinden op Internet.

Informatieavond Bavo RNO-groep
Op donderdag 18 november 2004 van 20.00 tot 22.00 uur is er bij de Bavo een informatiebijeenkomst voor omwonenden.

De nieuwe gemeentegids
De gemeentegids 2004-2005 is gereed. De gids wordt eind volgende week huis-aan-huis bezorgd.

Nieuw graffitibeleid Capelle. Graffiti binnen 3 dagen verwijderd U moet zich eerst even aankleden zei medewerker Paul de Haan van City Service Nederland B.V. tegen Tineke Keuzenkamp, voordat hij haar hielp bij het verwijderen van graffiti aan de Hebriden 19.

Identificatieplicht vanaf 14 jaar En wie ben jij? Op 1 januari 2005 treedt de Wet identificatieplicht in werking. Vanaf die dag moet iedereen van 14 jaar of ouder een geldig identiteitsbewijs kunnen tonen als de politie of andere toezichthouders daar om vragen.

Knallende opening woonervaringsproject
Op 28 oktober is het woonervaringsproject in de Librije in Schollevaar-Oost feestelijk geopend.

Uit de collegevergadering van 29 oktober en 2 november 2004 Op vrijdag 29 oktober 2004 heeft het college van burgemeester en wethouders onder andere de volgende besluiten genomen.

Vergadering Welstandscommissie
De Welstandscommissie vergadert op dinsdag 9 november 2004, om 13.30 uur, in het gemeentehuis.

Raadscommissievergadering9 november 2004
De vergadering is openbaar en wordt gehouden in het gemeentehuis aan de Rivierweg 111.

Kennisgeving Wet milieubeheer 6 oktober 2004
Bedrijven die nadelige gevolgen voor het milieu en/of overlast (hinder) kunnen veroorzaken, moeten op grond van de Wet milieubeheer een vergunning aanvragen.

Bekendmaking 6 oktober 2004
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende bouw-, sloop- en kapvergunningen, vrijstelling bestemmingsplan en aanvraag invalidenparkeerplaats in procedure zijn.

Kennisgeving Wet milieubeheer 6 oktober 2004
Bedrijven die nadelige gevolgen voor het milieu en/of overlast (hinder) veroorzaken hebben meestal een vergunning ingevolge de Wet milieubeheer.

Bekendmaking 13 oktober 2004
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende bouwvergunningenen kapvergunningen en een rectificatie vrijstelling bestemmingsplan in procedure zijn.

Bekendmaking 20 oktober 2004
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende bouw-, sloop- en kapvergunningen, in procedure zijn.

Kennisgeving Wet milieubeheer
Bedrijven die nadelige gevolgen voor het milieu en/of overlast (hinder) veroorzaken, hebben meestal een vergunning ingevolge de Wet milieubeheer.

Bekendmakinng 27 oktober 2004
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende bouwvergunningen in procedure zijn.

Kennisgeving Wet milieubeheer
Bedrijven die nadelige gevolgen voor het milieu en/of overlast (hinder) kunnen veroorzaken, kunnen op grond van de Wet milieubeheer een vergunning nodig hebben.

Bekendmaking 3 november 2004
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende bouwvergunningen in procedure zijn.

---

info@capelle-ijssel.nl