XS4ALL

De kabel kan eruit

Persbericht 4 november 2004

Diemen, 4 november 2004 - XS4ALL is een groot voorstander van keuzevrijheid. XS4ALL biedt internetgebruikers daarom vanaf vandaag een volwaardig alternatief voor kabeltelevisie: Digitale TV van KPN.

Vanmorgen vestigde XS4ALL aandacht op deze innovatie met een ludieke actie bij vestigingen van de kabelaars UPC (Schiphol) en Casema (Den Haag). Werklui trokken in geel-zwarte werktentjes symbolisch de kabels uit de grond, onder het motto: 'Eindelijk, de kabel kan eruit!'.

De persfoto is te vinden via www.dekabelkaneruit.nl/persfoto.

XS4ALL biedt internetgebruikers hiermee opnieuw keuzevrijheid. Eerder bood zij al met ADSL als een van de eersten een volwaardig en betrouwbaar alternatief voor breedbandinternet via de kabel. Nu kan de consument ook zelf zijn provider voor televisie kiezen. Zowel voor internet (draadloos ADSL) als voor televisie (Digitale TV van KPN) hebt u geen kabel meer nodig.

Met Digitale TV van KPN wordt het signaal opgepikt door een ontvanger en doorgegeven aan de televisie. Dit signaal levert een haarscherp beeld op.
Internetgebruikers die al een ADSL-verbinding hebben via het KPN-netwerk, betalen slechts EUR 7,95 per maand voor Digitale TV. XS4ALL heeft tot het eind van dit jaar een speciaal aanbod in combinatie met ADSL: draadloos ADSL en Digitale TV van KPN, beiden compleet geinstalleerd door een monteur van EUR 449,- voor slechts EUR 69,- Dit is inclusief wireless ADSL modem, aansluitkosten ADSL, Twintuner en aansluitkosten Digitale TV van KPN.

Het dekkingsgebied van Digitale TV is voorlopig nog geconcentreerd in de Randstad. Meer informatie leest u via www.dekabelkaneruit.nl


- Einde bericht -


---


-
noot voor de redactie,