4/ 11 Politieberichten Regionaal

's-Hertogenbosch 04-11-2004 - .

SNELHEIDSCONTROLE

Rosmalen - Dondermiddag tussen 12.00 uur en 14.00 uur is op de Empelseweg een snelheidscontrole gehouden met de laserapparatuur. Daarbij is tegen 19 bestuurders proces-verbaal opgemeekt omdat zij sneller reden dan de toegestane snelheid van 50 kilometer per uur. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 99 kilometer per uur.

MISHANDELING EN BEDREIGING

's-Hertogenbosch - Woensdagmiddag is na een ruzie in een restaurant aan de Havensingel in 's-Hertogenbosch een 36 jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. Hij bedreigde mondeling een 35 jarige bezoeker -eveneens zonder vaste woon- of verblijfplaats en gooide met kracht een voorwerp door de zaak dat tegen het hoofd belandde van een 63 jarige vrouw uit 's-Hertogenbosch. De vrouw is in het ziekenhuis behandeld aan een opgelopen hoofdwond.

ALCOHOL IN HET VERKEER

Vlijmen - In de nacht van woensdag op donderdag is een 32 jarige inwoner van Haarsteeg aangehouden. De man reed onder invloed van alcoholhoudende drank met zijn auto over de Vlijmensedijk. Er is proces-verbaal opgemaakt.

ALCOHOL IN HET VERKEER

's-Hertogenbosch - In de nacht van woensdag op donderdag is een 25 jarige inwoonster van Apeldoorn aangehouden. De vrouw reed onder invloed van alcoholhoudende drank met zijn auto over de Citadellaan. Er is proces-verbaal opgemaakt.

OPEN BEENBREUK

's-Hertogenbosch - Een 28 jarige motorrijder uit Sint Oedenrode reed woensdagavond op de Bosschebaan door een wegafzetting. Hij reed met zijn motorfiets in een gat in het wegdek en kwam ten val. Daarbij liep hij een gecompliceerde open beenbreuk op en is overgebracht naar het ziekenhuis.

AUTOBRAND

's-Hertogenbosch - Op de Johan van de Veldestraat in 's-Hertogenbosch is in de nacht van woensdag op donderdag een personenauto uitgebrand. De auto is mogelijk opzettelijk in brand gestoken. Tijdens de brand begon de auto te rijden en botste tegen een andere geparkeerde personenauto. Ook die auto liep hierdoor schade op.

VERDACHTE VAN DIEFSTAL AANGEHOUDEN

Boxtel - Donderdagmorgen is een 24 jarige Helmonder aangehouden terzake een gepleegde diefstal. Op 2 november had hij in een pand aan de Grote Beemd in Boxtel uit een rugtas van een man uit Breda een MP3 speler en een bedrag van 20 euro weggenomen. Bij zijn aanhouding was de verdachte in het bezit van de MP3 speler. Die is terug gegeven aan de eigenaar. De verdachte is na zijn verhoor weer in vrijheid gesteld. Het weggenomen geldbedrag wordt door hem nog op het politiebureau afgeleverd.

DURE AUTO WEGGENOMEN NA WONINGINBRAAK

Sint Oedenrode - In de nacht van woensdag op donderdag is er ingebroken in een woning aan de Corridor in Sint Oedenrode. Middels de flippermethode is een deur geopend. Nadat men de autosleutels had gevonden is men er vandoor gegaan met de auto van de bewoners. Het betreft een zwarte personenauto van hetmerk BMW X5, voorzien van het kenteken 92-NN-TH.

BEDREIGING

Schijndel - Woensdagmiddag heeft de politie op het politiebureau in zijn woonplaats Schijndel een 16 jarige jongen aangehouden. Hij wordt er van verdacht dinsdag 2 november zijn 36 jarige stiefvader met een mes te hebben bedreigd. Toen de politie die avond ter plaatse kwam was de jongen inmiddels het huis uit. Hij is ingesloten.

VERNIELING

Liempde - Woensdagmiddag is een 23 jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. De man vernielde op het woonadres van zijn moeder in Liempde twee ruiten van haar woning omdat hij niet binnen mocht. De verdachte is ingesloten.

VERKEERSONGEVAL MET LETSEL

Oss - Donderdagmorgen is een 51 jarige fietsster op de kruising van de Hertogin Johannasingel met de Geurdenhof in haar woonplaats Oss gewond geraakt toen zij in botsing kwam met een personenauto die werd bestuurd door een 28 jarige man uit Geffen. De vrouw, die geen vrije doorgang verleende aan de automobilist is met rugklachten en vermoedelijk een hersenschudding overgebracht naar het Bernhovenziekenhuis.

RIJDEN ONDER INVLOED

Cuijk- In de nacht van woensdag op donderdag is op de A73 ter hoogte van Cuijk een 49-jarige man uit Nijmegen aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol. De automobilist kreeg een rijverbod van twee uur en er is proces-verbaal opgemaakt.