Novem

12-10-2004 - 12-10-2005

Bijeenkomst Duurzame Productontwikkeling

Een gevarieerd en praktijkgericht aanbod uit de wereld van duurzame productontwikkeling. Dat is wat u kunt verwachten op de bijeenkomst op 4 november a.s. In verschillende workshops komen onderwerpen als duurzame marketing, ketenmanagement en milieugerichte productinnovatie aan bod. Om zo kennis rondom deze onderwerpen uit te wisselen en te verdiepen. U bent van harte welkom op donderdag 4 november van 12.30 tot 17.30 uur in 't Spant in Bussum.

De bijeenkomst is primair bedoeld voor bedrijven, kennisinstellingen en overheden die geïnteresseerd zijn in projecten op het gebied van duurzame productontwikkeling (DPO).Tijdens de bijeenkomst worden actuele DPO-onderwerpen belicht en kunt u ervaringen uitwisselen met overige genodigden en sprekers. Ook kunt u informatie krijgen over hoe SenterNovem u kan ondersteunen bij uw innoverende activiteiten. Om zo meer inzicht te krijgen in duurzame productontwikkeling, elkaar te inspireren en uw organisatie verder te verduurzamen.

In het programma vindt u meer informatie over de acht workshops en de sprekers. U krijgt de mogelijkheid om van tevoren uw eigen middagprogramma samen te stellen door op de antwoordfax aan te geven welke twee workshops u wilt bijwonen.

We hopen u op 4 november in 't Spant te mogen ontvangen. In verband met een goede voorbereiding verzoek ik u vriendelijk vóór 20 oktober 2004 te laten weten of u bij de DPO-bijeenkomst van SenterNovem aanwezig bent. Dit kunt u doen door middel van de antwoordfax. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sandra Schudde, telefoonnummer 030 - 2393 416 of per e-mail s.schudde@novem.nl

Namens de programma's Economie, Ecologie en Technologie, Meerjaren Afspraken Energie-efficiency-verbetering 2, Milieu & Technologie, Productgerichte Milieuzorg, met Preventie naar Duurzaam Ondernemen en Duurzaam Inkopen.