Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Via één telefoontje uitsluitsel over kredieten tot maximaal 400.000,- euro

Postbank biedt ondernemers zakelijk krediet via uniek proces

Amsterdam, 4 november 2004 Als enige bank in Europa biedt de Postbank ondernemers een volledig kredietassortiment dat zij nu direct per telefoon kunnen afsluiten. Het kredietproces via de telefoon is uniek: ondernemers die bellen met de Postbank krijgen direct van de kredietadviseur te horen wat het maximale krediet is. En tijdens dat zelfde gesprek wordt het krediet direct geregeld. Dit is mogelijk voor kredieten tot een bedrag van 400.000,- euro.

De Postbank heeft een opvallend breed assortiment aan zakelijke kredieten. Ondernemers kunnen kiezen uit verschillende vormen van rekening-courantkrediet: het basiskrediet en het actiefkrediet die beide aan de omzet gekoppeld zijn en het overwaardekrediet op basis van een hypothecaire zekerheid. Daarnaast biedt de Postbank middellange leningen zoals het investeringskrediet en financial lease en langlopende kredieten voor onroerend goed (de bedrijfshypotheek).

Op www.postbank.nl/zakelijk worden de verschillende kredietproducten zeer overzichtelijk gepresenteerd met alle voorwaarden, voordelen en beperkingen op een rijtje. Het basiskrediet, actief krediet en investeringskrediet kan zelfs direct via het internet worden afgesloten. Daarnaast biedt de Postbank een rekenmodule voor het online berekenen van het maximale kredietlimiet en een rekenmodule waarmee ondernemers precies kunnen uitrekenen wat de kosten van een lening zijn. De actuele rente wordt meteen toegepast.

Op basis van haar kredietverlening is de Postbank opgenomen in een lijst van aanbevolen bedrijven in de onlangs verschenen Finance Gids van het magazine Management Team. De vermelding van de Postbank in de categorie Financieringen is gebaseerd op NIPO-interviews gehouden onder CEO s en CFO s.

Over Postbank
Postbank N.V. is onderdeel van de ING Groep. Met 7,5 miljoen klanten en ruim 500.000 zakelijke rekeninghouders is zij een van de grootste financiële dienstverleners in Nederland. Postbank biedt particulieren en bedrijven producten en diensten om eenvoudig zelf hun financiële zaken te doen.

Ingezonden persbericht