Ingezonden persbericht


Lubbers & De Jong verzorgt PR en communicatie voor alle bedrijfsonderdelen van MegaSellers Business Computers

Amsterdam, 4 november 2004 --- MegaSellers Business Computers, een van de grootste computerleveranciers van Nederland, heeft haar communicatieactiviteiten ondergebracht bij Lubbers & De Jong PR te Amsterdam. De onderneming is tevens een nieuwe werkmaatschappij rijker, die zich onder de naam MegaSellers Business Solutions bezighoudt met de levering van geavanceerde bedrijfsadministratieve oplossingen.

MegaSellers is met 4500 klanten en circa 70 medewerkers een van de grootste leveranciers in het marktsegment van organisaties met 10 tot 500 geautomatiseerde werkplekken. Het succes is te danken aan de uitgekiende logistieke afhandeling van de bestellingen, de technische kennis en de persoonlijke benadering van klanten.

De onderneming boekte in 2003 een winstgevende omzet van ¤ 36 miljoen. Agressieve groeiambities moeten leiden tot een jaarlijkse groei van tweecijferige procenten tot een omzet van ¤ 55 miljoen in boekjaar 2007 en een penetratiegraad van minstens 5 procent in het bediende marktsegment.

Om de beoogde doelstellingen te bereiken wordt een veelheid aan communicatiemiddelen ingezet. Megasellers Business Computers heeft Lubbers & De Jong PR gekozen voor het gehele mediacommunicatietraject.

Over Lubbers & De Jong
Lubbers & De Jong levert sinds 1987 communicatiediensten voor ICT-, Internet- en Telecom-bedrijven, met nadruk op strategisch advies, public relations, persrelaties, investeerderrelaties en marktcommunicatie. Lubbers & De Jong biedt zowel advies als uitvoering van communicatiediensten. Het bureau bestrijkt met haar activiteiten Nederland, België en Luxemburg en werkt samen in een keten van bureaus in de overige Europese landen en de Verenigde Staten.