Ingezonden persbericht

Record aantal bezoekers voor gamesite GameVillage in oktober

UTRECHT, 20041104 -- De populaire gamesite GameVillage heeft in de maand oktober een record aantal bezoekers getrokken. Een totaal van 296.685 unieke bezoekers heeft in deze maand de website minimaal één keer bezocht.


Na de zomerdip steeg het aantal bezoekers van GameVillage al weer snel en zette de stijgende lijn die in het voorjaar te zien was zich verder voort. Het vorige record werd gehaald in april 2004, toen 274.061 mensen de moeite namen om Nederlands meest uitgebreide website over PC en video games te bezoeken.

"We verwachten dat het bezoekersaantal alleen maar verder zal stijgen", aldus Jeroen Remijnse, Site Manager van GameVillage. "Een steeds groter publiek ontdekt de computer en video spellen en met GameVillage richten we ons dan ook op een zeer brede doelgroep. De doelstelling is om volgend jaar elke maand 500.000 mensen te bereiken met GameVillage".

GameVillage is onderverdeeld in drie rubrieken die elk een aparte doelgroep aanspreken. GameVillage Family richt zich op een zeer breed publiek van elke leeftijd dat normaal niet op de gangbare gamesites komt. De informatie over spellen is dan ook voor iedereen te begrijpen en wordt speciaal voor dit publiek zonder enig gamersjargon geschreven. In GameVillage Kidsgames wordt informatie gegeven over (educatieve) spellen voor kinderen in de leeftijd van 3 tot en met 12 jaar. De informatie is bedoeld voor ouders met kinderen in deze leeftijd. Ouders vinden hierin onder andere terug voor welke leeftijden een spel geschikt is, of er geweld in zit en of het spel makkelijk op de computer te installeren is. In de derde rubriek, GameVillage Elitegamer, wordt de core gamer aangesproken met dagelijks gamenieuws, diepe reviews, interviews met de gaming industrie, columns van core gamers en andere artikelen die de fanatieke gamer aanspreken.




Ingezonden persbericht