Fiscameron ICT verkiest kwaliteit boven kwantiteit

BARNEVELD, 20041104 -- Fiscameron uit Barneveld heeft er bewust voor gekozen om de focus nog meer te richten op dié klanten waarvoor de meeste toegevoegde waarde geboden wordt. Naar aanleiding van die strategische keuze is een aantal wijzigingen doorgevoerd.


Allereerst hebben wij een aantal klanten met Exact-licenties elders ondergebracht, omdat de dienstverlening van Fiscameron niet meer geheel aansluit bij de wensen van die klantengroep. In het belang van die klanten is er een uitstekend alternatief gevonden, zij worden namelijk vanaf heden direct bediend door Exact. Aangezien deze klantengroep vanuit Deventer werd bediend, is die vestiging gesloten.

Fiscameron is verheugd te kunnen mededelen dat het Profibi heeft opgericht. In deze 100% dochter van de Fiscameron Holding worden alle dienstverlenende activiteiten ondergebracht. Profibi biedt niet alleen ondersteuning op het gebied van Exact, maar ook voor andere oplossingen. Door deze uitbreiding is Fiscameron breder inzetbaar en kan nog meer aan de wensen en eisen van de bestaande klantengroep worden voldaan. Ook worden deze gespecialiseerde kennis en diensten onafhankelijk aan klanten van collega-IT bedrijven aangeboden.

Door deze strategiekeuze kan aan de bestaande klantengroep nog beter de gewenste aandacht worden gegeven en wordt klanten een bredere dienstverlening aangeboden.


Over Fiscameron
Fiscameron is al ruim 20 jaar een ICT-partner met 70 enthousiaste specialisten, die zich dagelijks inzetten om de visie te realiseren: ICT-oplossingen die voortdurend bijdragen aan het realiseren van uw doelstellingen! Fiscameron is klanten van dienst van advies tot en met after sales. Fiscameron staat voor een ICT-oplossing die voortdurend ondersteunt bij het realiseren van de doelstellingen van de klant. Fiscameron is specialist in back office (ERP, finance en logistiek) en front office oplossingen (E-Business en E-commerce).

Bij Fiscameron staat een aantal doelstellingen in de automatisering van Klanten centraal: Beter grip op de organisatie, efficiënter samenwerken, betere communicatie, meer realiseren met uw bestaande systemen, het verbeteren van de liquiditeit, meer uit uw klanten halen en meer winst door minder kosten en meer omzet.