3 e persbericht van donderdag 4 november 2004

Eindhoven 04-11-2004 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Man valt meisje lastig

Donderdag rond 15.30 uur is op de Landsard een 17-jarig meisje uit Vessem lastig gevallen door een nog onbekende man. De man sprak het meisje aan maar ze negeerde hem. De man bleef haar volgen met zijn zwarte Opel Corsa. Toen ze naar haar vriendin ging die verderop stond kwam de man uit zijn auto en liet zijn broek zakken. De dader is een man van rond de 35 jaar oud, niet groot, mager postuur. Hij droeg een crèmekleurige trui en een spijkerbroek.

Helmond: Man aangehouden na diefstal scanner en telefoon

Donderdag rond 13.30 uur is in de Venuslaan een man van 20 uit Helmond aangehouden. Hij had kort daarvoor bij een woning aan de Marslaan een scanner gestolen en verderop bij een andere woning had hij een gsm gestolen. Ook had hij de eigenaresse van de scanner bedreigd toen zij in de gaten had dat de man de scanner gestolen had. De Helmonder is voor verder onderzoek de cel ingegaan.

Geldrop: Geld gestolen

Dinsdagnacht is ingebroken in een sportcomplex aan de Nuenenseweg in Geldrop. De inbrekers forceerden een deur en vernielden een ruit. Ze vonden als buit alleen wat wisselgeld.