Casema

HOME OVER CASEMA ZAKELIJKE DIENSTEN PRODUCTEN & BESTELLEN ABONNEESERVICE KLANTENSERVICE


04-11-2004
Actie KPN-XS4all voor de deur van Casema bevestigt angst voor kabelsector
Volgens kabelbedrijf Casema is de wervingsactie die het KPN-bedrijf XS4all vanochtend hield voor het Casema-hoofdkantoor onderdeel van een wanhoopspoging om een inferieur televisieproduct te slijten en de groei van kabelinternet te stoppen.
âWij zijn er eigenlijk wel trots op dat KPN-XS4all dit soort acties moet voeren om tenminste een paar klanten te krijgenâ zegt Jos Molenkamp, CEO van Casema. âWij hebben al eerder geroepen dat de klant uiteindelijk profiteert van marktwerking, iets dat nog duidelijker wordt als Casema binnenkort haar telefonieproduct lanceert.â Hij vervolgt: âTen aanzien van digitale televisie heeft KPN natuurlijk het probleem dat wij vanaf januari volgend jaar digitale televisie gratis beschikbaar stellen! Tussen de 40 en 50 digitale zenders - inclusief de voetbalkanalen en erotiek â waar onze abonnees niet voor hoeven te betalen. En daar kan KPN met haar beperkt pakket gewoon niet tegen op. Ook niet met haar huidige miljoenen kostende campagne. Die natuurlijk gewoon betaald wordt door de huidige KPN-abonnees.â

Casema maakte onlangs bekend vanaf volgend jaar digitale televisie (TVD Basis) gratis aan te bieden. Digitale televisie via de kabel is minder storingsgevoelig en heeft een hogere beeld en geluidskwaliteit dan Digitale TV van KPN.
Pakketprijs en inhoud Terug