MediaPlaza


Seminar Domotica bouwen voor de toekomst Introductie

Seminar Domotica, bouwen voor de toekomst

Gratis CIC seminar over de toepassing van domotica

Introductie
Vrijdag 5 november
15:00 - 20:00 uur
Media Plaza, Utrecht

Domotica is een breed begrip dat door toepassingen in de zorgsector vooral het imago van zorgtechnologie heeft gekregen. Zorg en veiligheid vormen maar een klein deel van het grote aantal mogelijkheden en de voordelen die het toepassen van intelligente huisnetwerken biedt. Mede dankzij voorbeeldprojecten zijn slimme woningen in de laatste paar jaar toch in de belangstelling gekomen. Die zijn zeer leerzaam geweest met het oog op acceptatie, kosten, gebruiksvriendelijkheid en nog op te lossen knelpunten.

Tijdens de workshop Domotica, is er aandacht voor comfort en flexibiliteit. Dit is geen toekomstdroom meer, maar realiteit van heden. Domotica in de woningbouw beperkt zich niet tot de luxe woningen, maar wordt al regelmatig toegepast in de seriebouw. U krijgt een beeld van wat er nu al mogelijk is.

Welke vragen zullen behandeld worden?
Welke mogelijkheden biedt domotica voor de zorg? Wat is de rol van de installateur in Domotica?
Hoe wordt Domotica in de praktijk toegepast?

Voor wie is dit seminar bedoeld?
Dit seminar is bedoeld voor innovatieve directeuren en ondernemers uit de bouw & installatiebranche, architectenbureaus, woningbouwverenigingen en zorginstellingen. Deze workshop is niet bedoeld voor (IT-) consultants.

Een inhoudelijke bijdrage leveren?
Wilt u een inhoudelijke bijdrage leveren aan dit evenement of heeft u een interessante interactieve demo, neemt u dan contact op met Jim de Haas, telefoonnummer 030 - 291 4112 of via e-mail jim.dehaas@mediaplaza.nl.
Wat zijn de voorwaarden?
Er is plaats voor maximaal 125 deelnemers per seminar, dus wees er snel bij en schrijf u nu kosteloos in. Indien u door omstandigheden niet aanwezig kunt zijn verzoeken wij u vriendelijk dit uiterlijk twee weken voor datum van het seminar te melden. Bij te laat afmelden of zonder bericht afwezig zijn brengen wij EUR100 voor facilitaire kosten in rekening.

Deze workshop maakt deel uit van het programma 'Concurreren met ICT Competenties' van het Ministerie van Economische Zaken en wordt u aangeboden door Media Plaza in samenwerking met Syntens en Senter.