Ingezonden persbericht


Persbericht

Programma Haags Pop Centrum november 2004

12 oktober 2004,

Ook in november swingt het HPC Café weer als vanouds!

Oktober is nog niet eens achter de rug of de bands staan alweer te springen om gebruik te maken van het HPC Podium. Nog slechts enkele weken te gaan voordat de winter echt van start zal gaan. Buiten is het koud, nat of guur, binnen in het HPC Café is het niet alleen warm, maar is er ook alle ruimte om lekker een krantje te lezen, te genieten van een fris biertje van de tap en natuurlijk te luisteren naar de muziek. Want om muziek gaat het, in het HPC. Vanaf mei programmeert dit oefencentrum annex popcomplex aan de Burgemeester Hovylaan de nieuwste en hotste bands uit Den Haag en omstreken.

Ook in de maand November liegt het programma er niet om. Eind van de maand zal hier de eerste voorronde van de Beachbattle plaatsvinden. In Scheveningen mag er geen harde muziek gemaakt worden, de Pop In is meer dan een prima vervanging voor deze Bandcompetitie. Hoe deze avond er precies uit ziet is nog een grote verassing. (Info op www.beachbattle.nl ) Wel kunnen we melden dat in November bands als de Stud Muffins, Sulphur, Operation Trendkill, Hardgeworden Zacht en Propeller het HPC café zullen laten swingen zoals het hoort.

Voor de ouderen onder ons komt de jaren zeventig weer tot leven op 20 november alwaar een band een tribute zal brengen aan the Creedence Clearwater Revival en voor mensen die de voetjes van de vloer willen gooien kunnen zich laten gaan op de dansavond georganiseerd door DJ Edith (bekend van Lemon Blue Lemon).

Entree is altijd gratis, de avonden beginnen rond de klok van 21.00 en zijn op tijd afgelopen zodat je met de laatste tram naar huis kan gaan. En het bier? Dat smaakt altijd goed!

Meer dan één reden om deze maand het Haags Pop Centrum te bezoeken.

Agenda november 2004
Vrijdag 5 november - Operation Trendkill en Dissension Zaterdag 6 november - Propeller en Suntrippers
Donderdag 11 november - Dansavond met DJ Edith
Vrijdag 12 november - Mais en Sulphur
Zaterdag 13 november - The Gr8 Negotiators
Vrijdag 19 november - Stud Muffins en Sunbury
Zaterdag 20 november ­ The Creedence Clearwater Revival Revival Vrijdag 26 november - Caitlin en Hardgeworden Zacht Zaterdag 27 november - Beachbattle

Spelen in de Haags Pop Centrum of meer informatie: Haags Pop Centrum, Burgemeester Hovylaan 12, 2552 AW Den Haag, 070-397-3973909. Ronald Stemmerich, Lisette Brouwers of Lieneke v/d Berg. www.haagspopcentrum.nl, hpc-events@hetnet.nl,
popinprogrammeringp@hotmail.com