Gemeente Zwolle

Het 'College op Bezoek': B&W op de sportieve toer

Het Zwolse college is vrijdag 5 november 2004 te vinden bij Sportmedisch Trainingscentrum Medisport aan de Geert Grootestraat 3. Die ochtend maken ze kennis met groepsfitness, aerobics en spinning. Burgemeester en wethouders zijn bij Medisport te gast in het kader van het 'College op Bezoek'.

Medisport
Gerard de Jong (directeur) begon op 15 mei 1993 met Medisport. In 1996 nam Medisport het Fysicentrum aan de Buitengasthuisstraat 17 over. Er wordt nu hard gewerkt aan de opening van een locatie in Meppel. In de loop van de jaren is de Geert Grootestraat uitgebreid tot het multifunctioneel centrum zoals het nu is. Medisport heeft een uitgebreide (bedrijfs)fitnessafdeling, verzorgt allerlei vormen van aerobics en doet intensief aan topsportbegeleiding (FC Zwolle, Landstede Volleybal, Landstede Basketbal). Ook is Medisport aangemerkt als Faciliteit Olympisch Steunpunt. Topsporters en sporttalenten worden door het overkoepelende orgaan Olympisch Steunpunt Zwolle/Flevoland doorverwezen naar Medisport om te kunnen trainen als aanvulling op hun sportprogramma.

Programma
09.00 uur ontvangst en een inleiding over (de ontwikkelingen bij) Medisport
10.15 uur mogelijkheid tot diverse trainingen
11.00 uur afsluiting

'College op Bezoek'
Het 'College op Bezoek' is een initiatief waarbij burgemeester en wethouders éénmaal in de twee weken een ochtend te gast zijn bij inwoners, bedrijven, instellingen, scholen, verenigingen, enz. Het college krijgt op deze manier een goede indruk van wat er zoal leeft en gebeurt in de stad. De bezoeken zijn gekoppeld aan een thema, een actualiteit of vinden spontaan plaats of op uitnodiging.


---