AutoRai

5-11-2004

Daimler Chrysler: Gratis WinterCheck maakt uw auto winterklaar

Herfst, winter, veel regen, harde wind, kou, sneeuw, ijs, donker. De komende maanden vragen veel van uw auto. Of deze nu jong of oud is.

Daarom hebben de Chrysler, Jeep & Dodge-dealers ook dit jaar de WinterCheck weer in het leven geroepen. Zodat ú er op kunt rekenen dat uw auto u veilig en betrouwbaar door de koudste maanden van het jaar loodst. Een controle die eigenlijk tientallen euro's zou kosten, maar die gratis wordt uitgevoerd voor Chrysler, Jeep & Dodge-rijders.

Niemand wil het meemaken: krabben om de ruiten ijsvrij te krijgen en er vervolgens verkleumd achter te komen dat de accu er geen zin meer in heeft. De WinterCheck van de Chrysler, Jeep & Dodge-dealers voorkomt dit soort vervelende situaties. Bovendien is de WinterCheck erop gericht om de veiligheid van u en uw inzittenden ook tijdens de meest koude en gladde maanden van het jaar te garanderen. De WinterCheck gaat daarom verder dan alleen het controleren van de kwaliteit en het niveau van de ruitensproeiervloeistof. Ook olie en koel-, rem- en stuurbekrachtigingsvloeistof worden gecheckt en wordt meteen gekeken of er geen lekkages zijn.

Onderdelencontrole
Niet alleen vloeistoffen krijgen het tijdens de winter flink voor de kiezen, ook veel onderdelen kunnen een extra check gebruiken. Accu, V-snaren, banden, verlichting, interieurverwarming, ruitensproeiers, ruitenwissers en remblokken worden geïnspecteerd, natuurlijk waar nodig met behulp van de originele diagnose-apparatuur van de officiële dealer.

Bij de Chrysler, Jeep & Dodge-dealers zijn tot en met 28 februari 2005 bovendien aantrekkelijke winteraanbiedingen te vinden. Van korting op een Multi-Purpose Roof Rack tot scherp geprijsde exclusieve sweatshirts.