Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District IJsselstreek


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT IJSSELSTREEK


5 november 2004


Twello - Openbare dronkenschap

De politie heeft donderdagmiddag een 53 jarige inwoner uit Twello bekeurd wegens openbare dronkenschap. De man was in beschonken toestand op de Abraham Crijnssenstraat gevallen en was opgevangen door een getuige die de politie waarschuwde.


Vorden - Brandende auto


In de nacht van donderdag op vrijdag werd rond 00.15 uur op de Insulindelaan een brandende auto aangetroffen. De 33 jarige eigenaar was rond 24.00 uur thuisgekomen en had onderweg wel wat vreemds geroken, maar er geen aandacht aan geschonken. Even later stond de auto in brand. De brandweer kon niet voorkomen dat de auto uitbrandde. De auto kan als total loss beschouwd worden. De oorzaak van de brand is niet bekend.


Lochem - Ruit trein vernield


Door de politie werd donderdagmiddag een 19 jarige jongeman uit Lochem aangehouden. De jongen wilde bij het station nog met de trein mee, maar de deuren waren reed gesloten. Hierop sloeg hij met een skatebord tegen een ruit. Dit werd gezien door de machinist, die direct de trein uitsprong en de jongen beetpakte. Vervolgens werd de politie gebeld. De jongen werd overgebracht naar het politiebureau. Er wordt proces verbaal opgemaakt.


EINDE BERICHTEN


Nadere informatie:

Politievoorlichting

055 - 548 60 52

Anton de Ronde


---- --