Dienstenbond CNV

Veel inschrijvingen op CNV cursus Agressie tegen het uniform 05-11-2004

Veilig & Gezond werken
Door CNV Dienstenbond is een nieuw initiatief in de beveiliging gelanceerd: Veilig & Gezond werken. In recente onderhandelingen over de CAO VPB is met name door CNV Dienstenbond de nadruk gelegd op de eigen veiligheid van beveiligers. In die onderhandelingen komen we steeds verder. Maar ook los van de CAO-onderhandelingen willen we u graag bij staan in de dagelijkse risicos van het vak.

Onder de hoede van het CNV-project Veilig & Gezond werken geeft CNV Dienstenbond de cursus.

Agressie tegen het uniform
Het doel van de cursus is om in de dagelijkse praktijk agressie te herkennen en te leren hiermee om te gaan. De opgedane kennis is direct te gebruiken op de werkplek. Er zijn helaas ondertussen wel genoeg voorbeelden te geven, waarom een cursus als deze handig is! De cursus wordt door het CNV georganiseerd en is gratis toegankelijk voor leden en ook voor niet-leden! De cursus stond aanvankelijk alleen gepland op 10 november 2004. Vanwege de grote stroom van inschrijvingen voor deze cursus, wordt op deze dag twee-maal het programma verzorgd.

Wachtlijst
Ondertussen heeft zich al een wachtlijst gevormd voor een volgende cursusdag. Dat willen we dan ook graag organiseren. Deze cursusdag zal waarschijnlijk in december worden gegeven.

Verlof
Leden van CNV Dienstenbond kunnen voor deze cursusdag uiteraard vakbondsverlof aanvragen. Bent u als CNV-lid op de dag ingeroosterd voor werk, dan hoeft het u geen vrije dag te kosten en wordt het loon wel doorbetaald. Uiteraard onder de voorwaarde dat het vakbondsverlof door u tijdig is aangevraagd bij uw werkgever en de CAO op u van toepassing is.

Deelnemen?
Ook interesse voor deze cursus? U kunt zich alvast aanmelden door uw naam, adres & telefoonnummer te mailen naar Cora Meere via c.meere@cnvdibo.nl of per post: CNV Dienstenbond, Postbus 3135, 2130 KC Hoofddorp, onder vermelding van Agressie tegen het uniform. We zullen u snel informeren over de definitieve datum.

Tenslotte
Collegas die nog geen lid zijn van CNV Dienstenbond kunnen vrijblijvend een informatiepakket opvragen via telefoonnummer (023)5651052