Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District IJsselstreek


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT IJSSELSTREEK


5 november 2004


Onderwerp: verdachten openlijke geweldpleging aangehouden.


De politie Eerbeek heeft samen met de recherche IJsselstreek begin deze week 4 mannen uit Eerbeek ( 20, 20 ,23en32jaaraangehoudendieervanverdachtwordenop12september2004ineenhorecazaakinEerbeekdiversepersonentehebbenmishandeld.Tweeslachtoffershebbenzichonderdoktersbehandelingmoetenstellen.


De mishandelingen deden zich voor tijdens een Beachparty en vier slachtoffers deden uiteindelijk aangifte.Twee slachtoffers (23 en 21 beiden uit Eerbeek) moesten zich onder doktersbehandeling stellen. De oudste moest zelfs geopereerd worden aan zijn knie in verband met het opgelopen letsel. Het andere slachtoffer had diverse schrammen en een dikke lip opgelopen. De andere twee slachtoffers, en 20-jarige jongeman en een 18-jarig meisje liepen ook rake klappen op.


De aangehouden verdachten zijn in verzekering gesteld en de twee 20-jarigen en de 32-jarige zijn vandaag voorgeleid aan de Rechter-commissaris in Zutphen en in bewaring gesteld. De vierde verdacht is op last van de Officier van Justitie in vrijheid gesteld.


Einde bericht


Nadere informatie:

Politievoorlichting

055 - 548 60 52

Anton de Ronde

---- --