Wereld Natuur Fonds Nederland

Persbericht van het Wereld Natuur Fonds en het Museon 5 november 2004

Publieksprijs WNF-Ranger Photo Award 2004:
Stem op je favoriete natuurfoto en win een coole prijs!

De jeugdclub van het Wereld Natuur Fonds en het Museon in Den Haag organiseren dit jaar weer de WNF-Ranger Photo Award, een natuurfoto-wedstrijd voor jongeren tot en met 15 jaar. Jij kunt meebepalen welke foto de Publieksprijs 2004 wint. Wanneer je een stem uitbrengt op je favoriete foto, maak je bovendien kans op een coole prijs. De 40 natuurfoto's waar je uit kunt kiezen, staan van 22 november tot en met 9 december 2004 op de site van de WNF-Rangerclub: www.wnf.nl/rangerclub.

De WNF-Ranger Photo Award wordt dit jaar voor de vierde keer georganiseerd. De inzendtermijn voor dit jaar is inmiddels voorbij en een deskundige jury heeft uit bijna 1.000 inzendingen de 40 mooiste foto's geselecteerd. Deze foto's zijn genomineerd voor de WNF-Ranger Photo Award 2004; met als eerste prijs een bronzen beeldje en een digitale camera. Bovendien maken deze foto's dus kans op de Publieksprijs 2004.

Op de genomineerde foto's zijn dieren te zien zoals giraffen, kikkers en spinnen, maar ook andere natuur zoals watervallen, bloemen en stranden. De foto's zijn gemaakt op vakantie in een ver land of zomaar op een middag in de achtertuin. Een kijkje op de site biedt je een snelle reis door de wereld van de natuur.

De uitreiking van de WNF-Ranger Photo Award 2004, de Publieksprijs en andere prijzen vindt plaats op zaterdag 11 december a.s. in het Museon in Den Haag. De winnende en genomineerde foto's zijn tot en met 6 maart 2005 te zien in het Museon.

Alle informatie over de WNF-Ranger Photo Award 2004 is te vinden op: www.wnf.nl/rangerclub en www.museon.nl.

De WNF-Ranger Photo Award 2004 wordt gesponsord door Canon.

///////////////////////////////////////////////