Novem

05-11-2004

Kennis uit 5000 duurzame-energieprojecten beschikbaar

Goed nieuws voor iedereen die zijn kennis op het gebied van duurzame energie wil toetsen en actualiseren of inspiratie wil opdoen voor nieuwe projecten! Vanaf nu is een schat aan informatie te vinden op de nieuwe website over duurzame energie van SenterNovem. Onder de rubriek "Projecten" vindt u informatie over meer dan 5000 projecten die financieel zijn ondersteund vanuit het programma Duurzame Energie in Nederland (DEN). De informatie is op tal van manieren toegankelijk gemaakt: op projecttype, techniek, toepassing, object, trefwoord, jaartal, subsidieregeling of categorie project. Hoe u ook zoekt, u krijgt altijd de meest recente informatie het eerst te zien.

Een speciale toevoeging aan de rubriek "Projecten" zijn de zogeheten werkvelden. Deze zijn er voor de meest uiteenlopende onderwerpen, of het nu gaat om de effecten van windturbines op flora en fauna, de productie van biomateriaal of de marktintroductie van duurzame energie in de diensten- en non-profitsector. De werkvelden geven steeds algemene informatie over de stand van de zaken op een bepaald terrein. Ze beschrijven ook uitkomsten en inzichten die zijn opgedaan in groepen van samenhangende projecten. Verder kunt u ook via de werkvelden relevante projectdossiers vinden.

SenterNovem zal de informatie uit projecten blijven actualiseren. Op de website vindt u verder nieuws, een agenda, subsidies, infortmatie over activiteiten van SenterNovem en publicaties over de DEN-regeling.

Alle informatie is te vinden op www.senternovem.nl/duurzame-energie, rubriek "Projecten".