Ingezonden persbericht


Persbericht - 05 november 2004

Internet reiscommunity WereldWijzer verwelkomt 10.000ste lid

Utrecht, 5 november 2004 - De reisforumsite WereldWijzer heeft donderdagavond haar 10.000ste geregistreerde lid verwelkomt. Het 10.000ste lid is een student uit Utrecht en zegt vooral in reizen naar de Verenigde Staten en Zuidoost Azië geïnteresseerd te zijn, maar ook de andere forums zal hij zeker niet overslaan.

"Het 10.000ste lid zat er al even aan te komen, maar het is uiteindelijk toch sneller gegaan dan we hadden verwacht", aldus Riemer Coolen, sitemanager van WereldWijzer. "Dit is voor ons het bewijs dat WereldWijzer een plek is waar de reiziger zich thuis voelt. De laatste maanden is het zeer goed gegaan met de aanmeldingen en we verwachten dan ook dat de 15.000 in maart 2005 wordt bereikt."

WereldWijzer is een forumsite waar men allerhande informatie kan vinden over reizen over de gehele wereld. Er zijn forums over reizen naar Frankrijk tot reizen naar Nieuw-Zeeland. Het forum over reisverhalen en het forum voor mensen die in het buitenland willen gaan wonen en werken, of dit al doen, zijn ook populaire ontmoetingsplaatsen voor reizigers.

Gemiddeld melden 15 tot 20 reizigers per dag zich bij de reiscommunity aan. Maandelijks bezoeken 60.000 reizigers de site. Veel van deze bezoekers laten ook één of meerdere berichten achter en helpen hiermee anderen weer op weg. Door deze uitwisseling van reiservaringen is het voor reizigers ook interessant om zich gratis aan te melden als lid van de site om zo een hechte community te vormen.


---

Noot voor de redactie,