Ingezonden persbericht

Wortell wint ComputerPartner Award

Jury prijst Wortell om innovatie op het Microsoft infrastructuur platform

AMSTELVEEN, 20041105 -- Tijdens een drukbezocht galadiner in kasteel Oud-Wassenaar zijn gisteravond de ComputerPartner Awards uitgereikt. De Innovatieve Business Partner Award ging naar Wortell, dat de genomineerden AAC Cosmos, Comparex en Tarq achter zich liet.


De Innovatieve Business Partner Award is een onafhankelijke erkenning voor de business partner die zich heeft onderscheiden door de innovatieve wijze waarop producten en diensten 'aan de man' en naar de markt gebracht worden, met als resultaat een hogere klanttevredenheid, betere kwaliteit en / of lagere kosten.

De jury prijst Wortell om haar continue drang naar innovatie, wat naar voren komt in een groot aantal initiatieven. Wortell ziet innovatie niet als doel op zich maar als middel. Door haar pragmatische instelling maakt Wortell ICT bereikbaar voor organisaties en voor omgevingen waar ICT traditioneel niet breed is ingezet.

Naast de Innovatieve Business Partner Award voor Wortell, zijn twee nieuw in het leven geroepen prijzen uitgereikt: De Channel Marketingcampagne Award, ging naar Avaya. Deze Award is bestemd voor de leverancier of distributeur die de beste channel marketing¬campagne heeft ontwikkeld en gevoerd. Tevens werden de resultaten van een Best Channel Brand-onderzoek onder 250 resellers gepresenteerd. Dit onderzoek is gekoppeld aan de derde Award, de Best Channel Brand Award, die gewonnen is door HP.