Ingezonden persbericht

Nieuwe huisstijl en brochure bij 'de Zeilvaart'

ENKHUIZEN, 20041105 -- 'de Zeilvaart' is een onderneming die voortdurend in beweging is en zich als marktleider continue verder professionaliseert. De laatste ontwikkeling is een grote geweest: de huisstijl van zowel 'de Zeilvaart' als Zeilvloot Lemmer-Stavoren is compleet vernieuwd.


Ook met betrekking tot het brochuremateriaal is voor een geheel vernieuwde aanpak gekozen. In het verleden waren er meerdere brochures voor verschillende doelgroepen. Voortaan is alle informatie over 'de Zeilvaart' in de brochure 'Een beetje wind doet wonderen' te vinden. Hierin worden àlle traditionele zeilschepen apart per pagina afgebeeld met prachtige foto's, (technische) gegevens en een duidelijke plattegrond. Ook staan er gedetailleerde routebeschrijvingen in, uitgebreide informatie over arrangementen tijdens een dag- of een meerdaagse tocht en vele voorbeeldroutes in de verschillende vaargebieden in binnen- en buitenland worden beschreven.

De prijsbijlagen van beide vloten zijn eveneens geheel vernieuwd. Hierin staat een overzicht van alle gegevens en tarieven van de schepen, catering en services. De uitgebreide faciliteitentabel laat zien welke faciliteiten er per schip aanwezig zijn. Hierdoor is het mogelijk nog beter te selecteren. De brochure van Zeilvloot Lemmer-Stavoren zal in de loop van volgend jaar in nieuwe huisstijl worden gedrukt.

'de Zeilvaart' en Zeilvloot Lemmer-Stavoren
'de Zeilvaart' is samen met Zeilvloot Lemmer-Stavoren met ongeveer 120 schepen de grootste aanbieder van traditionele zeilschepen met bemanning in Europa. Hoge eisen worden gesteld aan kwaliteit en veiligheid. In Nederland zeilen de schepen op het IJsselmeer, de Waddenzee en op de binnenwateren. Buiten Nederland variëren de vaargebieden van Spitsbergen tot de Caribbean en van de Middellandse Zee tot de Kanaaleilanden. Het totale aanbod van 'de Zeilvaart' en Zeilvloot Lemmer-Stavoren is ook te vinden op www.zeilvaart.com en www.zeilvloot.nl.




Ingezonden persbericht