Onze Lieve Vrouwe Gasthuis


Amsterdam, 13-09-2004

Informatiemarkt incontinentie- en prostaatklachten in het OLVG

Bent u benieuwd welke incontinentiematerialen er zijn of hoe u uw bekkenbodemspieren kunt trainen? Kom dan naar de informatiemarkt op zaterdag 6 november aanstaande. De informatiemarkt wordt georganiseerd door het OLVG bekkenbodemcentrum in samenwerking met de Stichting Bekkenbodem Patiënten (SBP). De markt vindt plaats in de 'Week van de chronische zieken' (5 t/m 11 november 2004).

De markt is bedoeld voor patiënten en andere belangstellenden. Er zijn diverse informatiekramen van patiëntenverenigingen, het bekkenbodemcentrum van het OLVG en fabrikanten. Verschillende deskundige sprekers geven voorlichting en er zijn workshops van een fysiotherapeut en incontinentieverpleegkundige. Tevens kunnen bezoekers een rondleiding krijgen over de polikliniek Urologie. U kunt van 10.30 tot 15.30 uur in en uit lopen en de toegang is gratis. Aanmelden is niet nodig. De informatiemarkt vindt plaats in het OLVG, Oosterpark 9, Amsterdam.

Meer informatie

* Voor meer informatie over de informatiemarkt kunt u contact opnemen met het Informatiecentrum, telefoon (020) 599 2555 of e-mail naar informatiecentrum@olvg.nl.

* Meer informatie over incontinentie en bekkenbodemproblemen vindt u op www.bekkenbodem.net.

* Andere activiteiten in de 'Week van de chronische zieken' vindt u op www.chronischziek.nl.