Ingezonden persbericht


persbericht

Den Haag, 11 oktober 2004

FILMS OP CARTOON NETWORK IN NOVEMBER

Iedere zaterdagmiddag om 17.30 uur: Cartoon Network Cinema:

6 november
Scooby-Doo on Zombie Island: Scooby-Doo, Shaggy, Velma, Daphne en Fred lossen gezamenlijk het meest afschrikwekkende mysterie op dat zij in hun leven hebben meegemaakt. Ze gaan op jacht naar de geest van Moonscar de Piraat, maar deze blijkt niet de enige gemenerik te zijn. De jonge detectives komen ook vreemde katachtige wezens tegen en zombies ... en het lijkt erop alsof, voor het eerst in hun leven, deze geesten echt zijn!

Juist als alles een beetje al te eng begint te worden redden Scooby en Shaggy de dag met een beetje hulp van een verrassend spookachtige geest. Scooby-Doo on Zombie Island is een van de grappigste Scooby avonturen met veel muziek, humor, griezeligheid en spanning.

13 november
Top Cat and the Beverly Hills Cats: Benny the Ball erft onroerend goed van een oude vrouw die de barmhartige Samaritaan speelde, en hij heeft de hulp van Top Cat en de rest van de bende nodig om het uit handen te houden van haar achterbakse butler Snerdly en zijn hond Rasputin.

20 november
Yogi and the Invasion of the Space Bears:Yogi en zijn maatje Boo-Boo zorgen weer eens voor chaos in het Jellystone Park in hun niet aflatende strijd om de inhoud van picknick manden. Hun kruistocht wordt echter verstoord als ze worden ontvoerd door vreemden die hen willen klonen!

27 november

The Jetsons Meet the Flintstones: Elroy Jetson's nieuwste wetenschappelijke uitvinding, de tijdmachine schiet de Jetson familie terug naar de 25e eeuw voor Christus waar zij hun evenknieën uit het stenen tijdperk, de Flintstones en de Rubbles, ontmoeten. Maar dan worden de Flintstones en de Rubbles per ongeluk naar de toekomst geschoten..


---

Voor informatie; Matthijs Spits tel. +31 (0)70-3244033 / +31 (0)6 53277138 mailto:matthijs.spits@turner.com Voor het downloaden van beeldmateriaal bij de series kunt u inloggen op: http://www.europe.turnerinfo.com

---- --