BNN

releaseparty bed-cd van dj roog

Op zaterdag 6 november organiseren BNN en Nieuwe Revu wederom de maandelijkse clubavond BED in Hotel Arena TONIGHT. Naast diverse top DJ's als Flava, Irwan, Denniz en Roog&Friends! is deze maand ook de releaseparty van de cd Very BED Music die door niemand minder dan DJ Roog gemixt is.

De DJ wilde graag zijn medewerking verlenen om een goed beeld te geven van al het talent dat de house-scene in Nederland op dit moment voortbrengt. Roog is al jarenlang een voorvechter van de soulfullgroovyhouse en hij maakt regelmatig deel uit van de line-up van BED. Very BED Music zal voor sommigen een kennismaking zijn met de BEDsound, voor anderen een aandenken aan de geweldige sfeer die er tijdens elk feest is. Alle tracks op de cd zijn van Nederlandse bodem en BED-bezoekers ontvangen een gratis exemplaar.

Daarnaast zijn er op 6 november ook nog andere optredens. Zo vind je in BEDroom 1 residents Delacruz en Denniz met de ultieme BEDsound, terwijl in de andere zaal juist strictly urban wordt gedraaid door Mr Mike, Irwan en Flava.

Kaarten à 12,50 euro zijn verkrijgbaar bij BEEP! (www.beep.nl), Ticketservice (www.ticketservice.nl), AUB (www.aub.nl) of bij de receptie van Hotel Arena TONIGHT. BED wordt live uitgezonden van 01.00 uur tot 04.00 uur bij Dancetination Live! op 3FM. De volgende BED is op zaterdag 4 december.