CLUB MORE


4 jarig bestaan Club More

Zaterdag zes November aanstaande is het zover, het vierjarig bestaan van Club More! Na de spectaculaire metamorfose die Club More onlangs heeft ondergaan zijn er dus twee gegronde redenen om hier een 'night to remember' van te maken.

Zowel op het gebied van beleid, interieur als programmering is Club More een totaal andere weg ingeslagen. Een nieuw beleid met een verfrissende kijk op de hedendaagse uitgaansscène, een warmer en intiemer interieur én drie gloednieuwe avonden vormen de perfecte ingrediënten voor een club die altijd kan. Club More gaat de strijd aan met die eeuwige feestjes-filosofie en laat zien dat het in Club More alt¡jd feest is.

En nu, enkele maanden na deze ingrijpende veranderingen, kon het vierjarig bestaan van Club More niet op een beter moment komen. Een spetterend groot feest met een indrukwekkende line-up (Erick E, Brian (cz, space, amnesia, ibiza), Robert Feelgood, Rubywax, Julian Marcus en Dunca de la Funk) is de perfecte gelegenheid om kennis te komen maken met de new and improved Club More!

Genodigden zijn al vanaf 22:00 uur welkom voor drinks and food on the house. Vanaf 00:00 uur gaan de deuren voor iedereen open. We'll be expecting you!

Noot voor de redactie,