Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting


Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting

Al 73 aanmeldingen voor WJV-dag - inschrijven kan nog steeds!

25-10-2004
Voor de WJV-dag op zaterdag 6 november 2004 heeft de werkgroep inmiddels 73 inschrijvingen ontvangen en er komen er nog steeds bij. Inschrijven voor deze dag, waarop dit jaar vooral veel ruimte gegeven wordt aan ontspanning, kan nog steeds!

De dag begint vanaf half elf in de ochtend. Onder het genot van koffie, thee en gebak en een muziekje op de achtergrond krijgt iedereen tot de lunch van half één uitgebreid de tijd om met bekenden bij te praten en met onbekenden kennis te maken.

Na de lunch begint een workshop waarin iedereen al zijn vragen kwijt kan over en rond Cystic Fibrosis. Er zullen vijf (para)medische deskundigen aanwezig zijn om alle vragen te kunnen beantwoorden. De deskundigen komen pas aan het woord als de deelnemers dat willen. Geen uitgebreide inleidingen of urenlange multimediashows dus. Onderwerpen die ter sprake kunnen komen zijn diabetes, zuurstofgebruik, vakanties, longtransplantatie, je omgeving, school, kinderen enzovoorts. Maar ook andere onderwerpen mogen de revue uiteraard passeren.

Aan het einde van de middag kunnen mensen kiezen tussen een lesje Line Dancing onder leiding van Europees kampioen Line Dancing Kevin Rouwet of lekker ontspannen tijdens anderhalf uur yoga. Mensen die liever iets anders gaan doen, mogen dat natuurlijk ook!

Na een uitgebreid diner onder het genot van een wijntje kunnen alle deelnemers rustig vertoeven in de bar, waarna de dag uiterlijk rond tien uur wordt afgesloten.

Meer informatie
De bijeenkomst vindt plaats in het Conferentiecentrum Drakenburg temidden van de bossen van Baarn. Deelname is geheel gratis. Alle informatie over deze WJV-dag is te vinden op de speciale website op www.ncfs.nl/wjvdag2004. Binnenkort kun je je daar ook online inschrijven.

Zie ook:

- WJV-dag zaterdag 6 november 2004

- Europees kampioen Line Dancing brengt deelnemers WJV-dag de beginselen bij

- Schrijf je nu on line in voor de WJV-dag op zaterdag 6 november 2004
- WJV stelt nieuw lid voor: Esmé Geurkink

- Werkgroep Jongeren Volwassenen

© NCFS, Dr. A. Schweitzerweg 3, 3744 MG Baarn telefoon 035 - 64 79 257, fax 035 - 64 79 489, e-mail info@ncfs.nl