Ingezonden persbericht


Popcentrum PODIUM

H a r d e n b e r g

PERSBERICHT WK45

'TEN YEARS AFTER' OP BLUESNIGHT HARDENBERG

Eén keer per jaar haalt Popcentrum Podium Hardenberg de 'Masters of Blues' in huis. Oscar Benton stond al op deze populaire bluesnight, maar ook Eelco Gelling, Brainbox, Julian Sas, The Bintangs, Cuby & The Blizzards en uiteraard Flavium. Aanstaande zaterdag is Ten Years After er, samen met Dan Baird & The Heart of Georgia Satellites en Blues Authorithy. Start show om 20.00 uur. Het spektakel zal weer bol staan van de bovenste-beste-blues. Alle informatie lees je op www.poppodium.nl. Wat gaat MASTERS OF BLUES III ons bieden:

BLUES AUTHORITY

Doordat ze niet echt specifiek met één stijl bezig zijn heeft de band een gevarieerd eigen sound gekregen. Blues Authority: drie jongens die de blues recht uit hun hart spelen. Het trio bestaat uit: Ed Sens (bas en zang), Dirk Brosinski (drums) en Lars Muller (gitaar en zang).

TEN YEARS AFTER (uk)

Begin jaren zeventig scoorde de band grote hits als Love like a Man en I'm Going Home. Na een optreden op het legendarische Woodstock festival brak Ten Years After ook door in Amerika. Nadat de groep in 1974 uit elkaar ging kroop veertien jaar later het bloed waar het niet gaan kon. Vanaf 1988 besloot de groep weer de draad op te pakken. Zaterdag zijn ze er.

DAN BAIRD & THE HEART OF GEORGIA SATELLITES (usa)

Natuurlijk met het repertoire van The Georgia Satellites, maar Dan Baird is ook bekend van zijn eigen werk, waaronder de hit "I love you period". Dan Baird kwam in de tachtiger jaren voor het eerst echt met succes in aanraking. Zijn band, The Georgia Satellites, scoorde met 'Keep Your Hands to Yourself' zelfs een hit. Nu is Baird met The Georgia Satellites-reünion onderweg: hij wordt bijgestaan door bassist Keith Christopher, dummer Mauro Magellan en gitarist Ken McMahan.

FREE TICKET INFO: ARROW ROCK RADIO heeft de maand oktober traditioneel hernoemd als 'Rocktober'. In Rocktober veel extra aandacht voor classic rock-artiesten en acties voor de luisteraars. Eén van die acties is het winnen van concertkaarten voor 'Masters of Blues III', a.s. zaterdag in Podium Hardenberg.

Einde Persbericht